podaje link do aukcji
http://www.moto.allegro.pl/item28127351 ... assat.html
http://www.moto.allegro.pl/item27707943 ... b3_b4.html
Napewno po założeniu i przejechaniu kilku tysięcy km dam znać jak jest z częściami tej "firmy"

Są w całości metalowe. W oryginalnych jak i wielu zamiennikach miseczka jest wykonana z plastiku, co na naszych drogach w ogóle się nie sprawdza.
Ja dodam od siebie że do tej pory śmigam na oryginalnych plastikowych łącznikach i nie narzekam (nic nie puka, stuka) a całe lato jeździłem na znacznie krótszych sprężynachcomag pisze:sugerowałem się opisem , ale czy dobrze, to się zobaczy po kilkudziesięciu tysiącach :Cytat:
Są w całości metalowe. W oryginalnych jak i wielu zamiennikach miseczka jest wykonana z plastiku, co na naszych drogach w ogóle się nie sprawdza.
Końcówki po 10 zł :shock: . Podejrzewam że po przejechaniu tych kilku tys km twoja relacja będzie taka: "Wymieniłem na nowe"tumbo pisze:...
Napewno po założeniu i przejechaniu kilku tysięcy km dam znać jak jest z częściami tej "firmy"...
Sory kolego ale 10 zł to paczka papierosów kosztuje zastanów się zanim kupisz bo do matiza kosztuje 25 zł a jak masz tak naprawiać Audi to poniżenie dla tej marki zawieszenie tylko Lemfordertumbo pisze:Nie wiem co uważacie za "tanie" końcówki bo np. RTS który w sklepie w Lublinie kosztuje 72 zł na allegro kosztuje 22 zł .. w sklepie tka część uchodzi na super a na aukcji za "tanią". Wychodze wiec z założenia ze kupując towar w sklepie za 40 czy 50zł kupuje właśnie coś podobnego do tego co kosztuje 10zł na aukcji...
tumbo pisze:Witam!
Zakupione przezemnie części zostały założone. Na oko są naprawde solidnie wykonane. Zobaczymy jak będą sie sprawowały. To jest juz drugie moje Audi i naprawde cena i marka nie do końca świadczy o jakości. A tak na marginesie.. jak ktoś pisze ze kupowanie tanich części to "poniżenie" to ogarnia mnie taki śmiech... pozatym.. wiem ile kosztują fajki.. a matizem nigdy jeździł nie będe bo to "poniżenie".
pozdrawiam
p.s. pająk100 <- popieram! to juz moje czwarte auto .. miałem toyote, volvo, b3 i teraz to .. temat części znam nawet nieźle.. i naprawde nie ma sensu przepłacać i wierzyć w to ze "marka" robi swoje. Mam twarde zawieszenie i czy kupie drogie czy tanie to i tak za pół do roku będe musiał wymienić!
Koniec tematu. Dam znac za 10 tysięcy
A wiesz dokładnie co się kryje pod pojęciem ORYGINAł i kto to produkuje na 1 montaż ?Jak słyszę,że LEMFORDER jest do d... to ja jestem ciekaw co uważacie za super jakość.Ja całe życie kupuję i sprzedaję zawieszenie LEMFORDERA , LUCAS-TRW, SWAG i jeszcze nigdy się nie zawiodłem na tych markach....dziq111 pisze:Oryginał Audi jest najlepszy, z pewnością bardziej wytrzymały. Później ludzie narzekają jak to wszystko im stuka puka itd.. i że muszą często wymieniać to nie lepiej raz a dobrze?