Podczas ostrego przyspieszenia slychac takie stukniecie.. podobny jest dzwiek gdy rusza sie tym co mam zaznaczone na zdjeciu.. czy to powinno sie tak ruszac jak mam zaznaczone strzalki ? czy problem moze lezec gdzie indziej ?
To jest poloska i masz luz na ktoryms przegubie albo wew. Albo zewnetrznym musisz sprawdzic przeguby mialem to samo tylko ze z prawej strony broil wewnetrzny z gory sory za pismo pisze z telefonu.
raczej sworzeń na wahaczu sprawdź jak puka ci podczas przyśpieszania to może być sworzeń ostatnio wymieniałem przegub to też mi tak pół-oś chodzi troszkę :roll:
raczej to nie puka
no niewiem ale kiedy mialem wybity sworzen to podczas przyspieszania mi nie pukal chyba ze po nierownym a z prawej strony mam nowe przeguby i poloska mi sie nierusza i moim zdaniem jesli poloska ma wiekszy luz to nalezy sprawdzic przeguby
A ja postawiłbym na przegub wewnętrzny jak jest już wygiełdany to będzie pukał,stukal podczas jazdy na wprost.Sam tak miałem, jak ruszyłem to coś non stop pukało tak jakby śruba z fłanszy się wykręciła i pukała o coś a wszystkie były na miejscu.Wymieniłem przegub na nowy i jest cisza.A widać że u olegi jest już przypocony ten przegub wewnętrzny..