[B3 80 1.8] Skręcone koła podczas jazdy nie wracają
[B3 80 1.8] Skręcone koła podczas jazdy nie wracają
Witam szanownych klubowiczów
Mam pytanie co może być powodem tego, że gdy skręcę kierownicę na MAX auto podczas jazdy samo nie powróci do prostego ustawiania kół. W każdym samochodzie w którym jeździłem podczas jazdy koła same się prostowały, no a w moim modelu "nowym" Audi tego nie ma.
Pozdrawiam
Mam pytanie co może być powodem tego, że gdy skręcę kierownicę na MAX auto podczas jazdy samo nie powróci do prostego ustawiania kół. W każdym samochodzie w którym jeździłem podczas jazdy koła same się prostowały, no a w moim modelu "nowym" Audi tego nie ma.
Pozdrawiam
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wiecie pytam o wspome, bo mialem pare samochodzikow i jak byla wspoma to wracalo ale nie tak jak w aucie bez wspomy, wiec jezeli u Ciebie z wspomaganiem nie wraca to nie ma az tak zle... radzilbym jak zrobic zbieznosc, ona naprawde pomaga przy wielu przypadkach niekombatybilnosci ukladu kierowniczego...
-
- Forum Audi 80
- arekkrosno
- Forum Audi 80
kolego sprawdz zbieznosc i katy pochylenia a jak to nie pomoze to masz na 100 % skrzywiony wahacz , kierownica powinna sama wracac do polozenia na wprost czy to w aucie ze wspomaganiem czy bez wspomagania i nie sluchaj jak ktos ci mowi ze nie powinna kierownica sama wracac , jak ktos ma walone ayto i zle zrobiony przodek to tez nie bedzie kiera wracac do pozycji na wprost .
- Przemo80b3
- Forum Audi 80