26-28 Lipca 2013 Kryspinów vol.4
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
po to jest zlot w Małopolsce żeby było w Małopolsce ,po za ty to już 4 edycja miejsce zostaje to samo :P:P co do pytania na pewno golfy nie zagoszczą :P audi a6 C5 może być , to tez audi swoją drogą bardzo fajne:)miskanbr pisze:ten zlot to juz chyba był w kryspinowie a nie możecie dla odmiany zrobić go gdzie indziej w innej miejscowości w woj łodzkim tam też są ludzie.
To nie wazne kto czym przyjedzie ,choc jak zawsze beda same audi . Skoro to 1 zlot to bierz co popadniiezzzagubiony pisze:Dzieki za meila fakt mam nie daleko ale czy znow nie zobacze 50 golfow i pasatow i 5 audi ?:)
Jak mam rozumiem namiot w bagaznik i sie tam rozbijamy? Dajcie jakies konkretniejsze info tu albo na pw bo to bedzie moj pierwszy raz
Nawet czasem kosiarki sie przydaja . Haha.
Pakuj sie i przyjedz.
bardzo mało danych... trzeba brać namioty? są jakieś domki? to zlot audi 80 czy ogolnie audi? czy na inne fora vag tez idą zaproszenia? jest jakiś parking? jakieś miejsce gdzie można wjechac na dość sporej glebie? bo z tego co widziałem na zdjęciach to ja nie dam rady wjechać... jakieś sklepy blisko czy trzeba brać więcej prowiantu? Uzupełnijcie te dane, bo wiele osób tam nie było i nie wszyscy wiedzą czego się spodziewać na miejscu.
Melduje swoją obecność:)
Witam Panowie i Panie nie wiem jeszcze w jaki dzień i o której będę ale na pewno się zjawie...