KRYSPINÓW vol.5 1-3 sierpnia 2014
W tym przypadku niska frekwencja nie przeszkadzała, bo była sama elita .
A jeszcze taka rzecz mi się bardzo nie podobała, i muszę się bardzo delikatnie wypowiedzieć na ten temat bo nie daje mi to spokoju.
Jedna rodzina która była, zachowała się nie odpowiedzialnie i nawet nie są świadomi że czuwali nad nimi aniołki stróże. Dobrze wiemy wszyscy o kogo chodzi i nie potrzebne są zbędne komentarze. Mam tylko nadzieję że takich sytuacji więcej nie będę musiał oglądać.
A jeszcze taka rzecz mi się bardzo nie podobała, i muszę się bardzo delikatnie wypowiedzieć na ten temat bo nie daje mi to spokoju.
Jedna rodzina która była, zachowała się nie odpowiedzialnie i nawet nie są świadomi że czuwali nad nimi aniołki stróże. Dobrze wiemy wszyscy o kogo chodzi i nie potrzebne są zbędne komentarze. Mam tylko nadzieję że takich sytuacji więcej nie będę musiał oglądać.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2014, 20:26 przez wojtasny, łącznie zmieniany 1 raz.
klasyka ... rocznik 94 !!klife pisze:Nie przespana nocka ale co tam się działo buhahha loża szydercow ;D
Blachara, quattro, wtryskarki, respektuje, 4,2, zacieki na felgach, etc
Nie da Ci tego żadna blachara co da Ci 1,6 bara buhahha
klife - zrób coś z tymi zaciekami ...
Dave - doczyść te ślady po paście polerskiej ...
a ja - szukam nowej kierownicy
na następny zlot koniecznie trzeba wziąść większą ilość trytytek i ..... BRZESZCZOT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja też dziękuję za miło spędzony czas, pierwszy zlocik w życiu i wspominam go pozytywnie. Fajne osoby poznałem i wiele wiadomości wyniosłem. <ok> A z tobą wujo niestety minąłem się na wyjeździe, a bardzo chętnie bym oglądnął auto
Tutaj macie kilka zdjęć ode mnie z pierwszego i trochę z drugiego dnia: https://plus.google.com/u/0/photos/1072 ... 3908666017
Jak się uda to do zobaczenia za rok
PS. Tak jak pytałem na zlocie, jakby ktoś miał na sprzedaż wlepkę Audi80.pl to bardzo chętnie przygarnę
Tutaj macie kilka zdjęć ode mnie z pierwszego i trochę z drugiego dnia: https://plus.google.com/u/0/photos/1072 ... 3908666017
Jak się uda to do zobaczenia za rok
PS. Tak jak pytałem na zlocie, jakby ktoś miał na sprzedaż wlepkę Audi80.pl to bardzo chętnie przygarnę