[Kraków] Spot w Krk?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
no ja mysle ze sie zjawisz..wez kobitke i jedziemy..przynajmniej bede miał w kim w trase leciec...tylko CB sobie skombinuj zebysmy co pogadali na trasie bo chyba nie masz? antene mam to moge pozyczyc :mrgreen:Lucazzz pisze:Kurde, kusi mnie ten Ułęz..... chetnie bym sie tam wybrał... tylko wiesz, znowu kierowca potrzebny...
[ Dodano: 2010-06-23, 23:50 ]
no zetorek dostał swoje..az mi go szkoda teraz.. ty tak nie przyspieszaj na drodze to wydaje mi sie wtedy ze mi sie cos zepsuło i moje audi nie jedzie..apropo cos mi teraz pyka w kole albo cos...albo mi sie wydawalo..jutro sie okazemario_luty1988 pisze:tak to ja.
może znowu sobie jakies wyścigi ustawimy :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
moze byc jutro... tylko zakupy musze wczesniej zrobic na Ulez ale to sie wyrobie spokojnie wiec czemu nie.. pisze sie ktos jeszczemario_luty1988 pisze:a jutro nikt z was sie nie wybiera na bora?
bo jak co czwartek napewno bedzie ciekawie
[ Dodano: 2010-06-23, 23:56 ]
przeciez słabo mi to przyśpiesza.
chetnie wlozylbym pod maske cos wiekszego
albo kupil jakies fajne dwa kółka
apropo dwóch kółek to jak zainwestujesz 2 kółka pod maskę to myślę ze cos ciekawego by sie tam juz znalazlo..mozna by juz oko zawiesic...
Lucazzz wpadnij jutro na bora.. moze pani mesiakiem sie bedzie wozila dalej..
no własnie baba pracuje i mnie puscic samego nie chce po ogladnieciu zdjec z Kronach...jaco124 pisze:no ja mysle ze sie zjawisz..wez kobitke i jedziemy..przynajmniej bede miał w kim w trase leciec...
no dokładnie to samo miałem... moja mowi ze cos mi sie w kole zepsuło... dopiero potem rozkminiłem ze to mario_luty1988, twoje audi...jaco124 pisze:ty tak nie przyspieszaj na drodze to wydaje mi sie wtedy ze mi sie cos zepsuło
Moze wpadne ale nie obiecuje...mario_luty1988 pisze:a jutro nikt z was sie nie wybiera na bora?
bo jak co czwartek napewno bedzie ciekawie
małe przypomnienie co tam sie działo..
spot jest po to aby coś zrezać..wieć do dzieła..
poszło szybko i sprawnie i nic nie widać..
i tak sobie stalismy:
razem:
i każdy z osobna:
trochę z przodu:
i z tyłu:
mario i jego mega wydech...
a tutaj dziwna sytuacja miała miejsce pokaze tylko jedną fotkę bo reszta się nie nadaje na publikacje :shock:
miłego oglądania...
spot jest po to aby coś zrezać..wieć do dzieła..
poszło szybko i sprawnie i nic nie widać..
i tak sobie stalismy:
razem:
i każdy z osobna:
trochę z przodu:
i z tyłu:
mario i jego mega wydech...
a tutaj dziwna sytuacja miała miejsce pokaze tylko jedną fotkę bo reszta się nie nadaje na publikacje :shock:
miłego oglądania...
czyli z moim autem tez sie pewnie nic nie stalo.. oby bo Ułęż tuz tuz..
Lucazzz a nie chce cie puscic..w Kronach to co innego...tam sie musiales napic zeby sie dogadac w innym jezyku a tu sami swoi :mrgreen:
tak wogole to tez by mi sie kierowca przydal.. ale jak w piatek wieczorem przyjade to mozna cos poimprezowac.. w sobote troszke i w niedziele powrót... wybierz sie bo zapowiada sie fajnie.. wpadnij jutro na bora to obgadamy sprawe bo moze przyjade jutro..
[ Dodano: 2010-06-24, 00:18 ]
[ Dodano: 2010-06-24, 00:22 ]
mario ty bedizesz jutro na bora? bo nie wiem czy leciec..
Lucazzz jak ty sie wybierasz jutro na bora to ja tez wpadne i obgadamy wszystko co i jak..
tak pytam zebym sie sam nie wybral..
Lucazzz a nie chce cie puscic..w Kronach to co innego...tam sie musiales napic zeby sie dogadac w innym jezyku a tu sami swoi :mrgreen:
tak wogole to tez by mi sie kierowca przydal.. ale jak w piatek wieczorem przyjade to mozna cos poimprezowac.. w sobote troszke i w niedziele powrót... wybierz sie bo zapowiada sie fajnie.. wpadnij jutro na bora to obgadamy sprawe bo moze przyjade jutro..
[ Dodano: 2010-06-24, 00:18 ]
ano sam lecę..taki mój żywot ze samemu turlam feleLucazzz pisze:Jaco, sam lecisz na Ułeż??
[ Dodano: 2010-06-24, 00:22 ]
mario ty bedizesz jutro na bora? bo nie wiem czy leciec..
Lucazzz jak ty sie wybierasz jutro na bora to ja tez wpadne i obgadamy wszystko co i jak..
tak pytam zebym sie sam nie wybral..