[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Szczerze mowiac to wolalbym sie jakos wczesniej ustawic i zrbic fotostory, chyba ze DJ chce to skrecic? to moze i ja sie wstrzymam i wyrezam szybke dopiero na spocieATLAS pisze:Ja manżetę już mam nową gotów jestem jechać nawet w duży deszcz jeśli będzie Maszu i DJ.
no ale czekamy co na to Dejot
(tak troche z innej beczki :mrgreen: djftb - swietny set 40 frazy sa, plynne przejscia, milo sie slucha trackliste poprosze jak da rade :mrgreen: jaki sprzecior? )
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
zostawic Was na chwile... :mrgreen:
w niedziele caly dzien mam zamiar byc na miejscu a wolny bede mniej wiecej od poludnia i jak dla mnie mozemy krecic i fotografic juz od tej godziny i w dowolnym miejscu.
w niedziele caly dzien mam zamiar byc na miejscu a wolny bede mniej wiecej od poludnia i jak dla mnie mozemy krecic i fotografic juz od tej godziny i w dowolnym miejscu.
laptop + Vestax VCI-100, trackliste podrzuce Ci na PW o ile zdolam ja znalezc. dzieki za dobre slowoMaszu pisze: trackliste poprosze jak da rade :mrgreen: jaki sprzecior?
ATLAS, to Cię musze zmartwić, bo letni setup już nie wróci do sezonu letniego (za ciężkie te koła by sobie tak z nimi latać, zwłaszcza jak się je ma niemal w pokoju w mieszkaniu na 2 piętrze bez windy).
Dwa że napewno nie będę samochodem, padła stacyjka lub kostka i nie pali.
Tak więc w forcie bym był bo mam tramwaj i 3 przystanki, natomiast gdzie indziej nie wiem czy przyjadę (denerwuje mnie komunikacja miejska).
!!!!!Jakby ktoś miał po drodze do miejsca spotu i zabrał by biednego żuczka z okolic kwadratu ulic Wolska/Prymasa Tysiąclecia/Kasprzaka/Ordona to chętnie skorzystam )!!!!!!
Dwa że napewno nie będę samochodem, padła stacyjka lub kostka i nie pali.
Tak więc w forcie bym był bo mam tramwaj i 3 przystanki, natomiast gdzie indziej nie wiem czy przyjadę (denerwuje mnie komunikacja miejska).
!!!!!Jakby ktoś miał po drodze do miejsca spotu i zabrał by biednego żuczka z okolic kwadratu ulic Wolska/Prymasa Tysiąclecia/Kasprzaka/Ordona to chętnie skorzystam )!!!!!!
Panowie, dzis w nocy jakies (niecenzuralne słownictwo) zbili mi przednia szybe. :evil:
zlosc moja siegla zenitu! Nie mozna jezdzic z szyba w takim stanie jednak pojawie sie na spocie. niunka bedzie zapuszczona i brudna bo na myjke nie wjade w takim stanie
ale bede, na 13 w arkadi. POzdero Panowie i miejmy nadzieje ze panowie policjanci nie beda wtedy przejezdzac jakos tak w okolicy i nie zainteresuja sie bordowa Coupeta...
zlosc moja siegla zenitu! Nie mozna jezdzic z szyba w takim stanie jednak pojawie sie na spocie. niunka bedzie zapuszczona i brudna bo na myjke nie wjade w takim stanie
ale bede, na 13 w arkadi. POzdero Panowie i miejmy nadzieje ze panowie policjanci nie beda wtedy przejezdzac jakos tak w okolicy i nie zainteresuja sie bordowa Coupeta...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Olszak, mamy 2 glosy za Arkadia i zadnego przeciw. jedyna moja obawa jest taka ze przyjezdzajac na 1300 mozemy trafic na poobiedni szal zakupowy. tym niemniej proponuje zebysmy staneli zaraz przy wjezdzie czyli gdzies tutaj
kacper85, moge Cie zgarnac, ja mam zawsze i wszedzie po drodze <ok>
kacper85, moge Cie zgarnac, ja mam zawsze i wszedzie po drodze <ok>