A mnie pewnie nie będzie. Zima daje mi się we znaki. Stacyjka>>Licznik kilometrów>>> a teraz alternator/akumulator Coś sobie chce audik w tym roku mnie zdenerwować. :roll: :evil: Może przyjadę tramwajem.
kacper85, bo mi ciągle ta Międzynarodowa w głowie deejay.ftb, to jest mocna wymówka z ewentualnej nieobecności, a nie chwalenie się czymś czego jeszcze nie mam w dłoni
czyli miejscowka znana <ok> a godzina? tak jak w temacie? szczerze to proponowalbym troszke wczesniej jesli mozna... 16-17...? co Wy na to?
Lars, ogarnij tylnia szybke, od srodka, wymyj, wypucuj i w ogole... bedziemy oklejac :mrgreen:
Witam,tez bede chcial przyjechac tym razem wiec znowu mam pytanie,jak mam znalezc ten p.czerwony?
w niedziele planuje rano gielde zeran naa troche sie przejechac a pozniej chetnie bym wpadl
Pozdrawiam
rsawicki, tam się nie da nie trafić. serio. Udaj się po prostu na kryty parking. poziom gruntu, nie zjeżdżaj niżej. Musisz szukać "komory" parkingu z czerwonymi słupami. i tyle
kacper85 pisze:Musisz szukać "komory" parkingu z czerwonymi słupami. i tyle
I zbiorowiska AUDI
tudziez pojedynczych sztuk roznych wynalazkow na doczepke :mrgreen:
godzine 1600 popieram, w ramach zbierania materialu na megawyrypanywkosmos film promujacy nasze spotkania bede mial ze soba kolejny wideorejestrator - przybywajciez <ok>