A dla mnie codziennie po pracy :mrgreen:Olszak pisze:Dla mnie początek weekendu jest w piątek po szkole o :mrgreen:
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
ze niby ja? to jak uwazam a jak jest to nie zawsze idzie w parze... :mrgreen:deejay.ftb pisze:niektorzy to maja dobrze... ja w tym tygodniu przyjade na samego spota.Maszu pisze: jak dla mnie to w 'maly piatek' czyli w czwartek wieczor :mrgreen: to dla mnie poczatek weekend
[ Dodano: 2011-02-01, 16:47 ]
oma... :shock: mialem podobna sytuacje ale skonczylo sie na pisu opon i konkretnym ztrąbienu typa... przez ta sytuacje odruchowo wylaczam abs jak wsiadam do auta...kwiatu88 pisze: wymusił na mnie WV Passat i huk i zderzak z dokłądką kameia poszedł się...... reflektor błotnik, wygląda bidnie:/ a wczoraj kupiłem jej nowe alusy
szczescie w nieszczesciu kwiatu ze tyle i tylko tyle sie stalo... troszke czasu, $$$ i znowu niunia bedzie wygladala i smigala <ok>
Fatum krąży nad OOOO Dzisiaj skręcając w prawo typ który też skręcał nie zobaczył mnie ze swojej prawej strony i przytarł mi lewe nadkole i zderzak, niebiescy wezwani na życzenie typa który mnie przytarł bo mówił, że ma racje i o. Przyjechali ocenili wyszło, że jestem poszkodowanym w tym. Zderzak wyszedł z zaczepu i jest przerysowany. Także nie wiem czy w tą niedziele uda mi się ogarnąć.
NIe gadaj źle nie wygląda. Straciłeś pół kołpaka i zderzak troche wisi. Jest to do zrobienia Bez tragediilars pisze:Fatum krąży nad OOOO Dzisiaj skręcając w prawo typ który też skręcał nie zobaczył mnie ze swojej prawej strony i przytarł mi lewe nadkole i zderzak, niebiescy wezwani na życzenie typa który mnie przytarł bo mówił, że ma racje i o. Przyjechali ocenili wyszło, że jestem poszkodowanym w tym. Zderzak wyszedł z zaczepu i jest przerysowany. Także nie wiem czy w tą niedziele uda mi się ogarnąć.