Swój kibel też zabrać-będą zawody "ryczącego Misia"Maszu pisze:srajtasma obowiazkowo :mrgreen:
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Dobry zimny łokieć, nie jest zły. :mrgreen: Na światłach będzie respekt przynajmniej. ;plars fajne nawet to, choć znam ludzi co by to lepiej zrobili za nieduży pieniądz. Jaram się dziabaniem ale pierwszy raz widzę tatuaż audi ( poza jaszczurką Quattro ). Dobra rąsia :mrgreen: :mrgreen: Nogę chce podobnie "wypełnić". <rotfl>
Dzięki za wszelkie opinie.
Więc ja wezmę swoją Gosię, zaprosimy Olę i jeszcze fajną Kasię więcej mi się komfortowo do auta nie zmieści. Cabrio max 4 osobowe przy odrobinie komfortu z tyłuMaszu pisze:dawaj! :mrgreen: aby wolne i mialy na imie Ola, i byly brunetkami :mrgreen:ATLAS pisze:DżiPi, ja to mogę tylko młode rocznikowo przyczepki zwabić
:mrgreen: czekamy zatemATLAS pisze:Więc ja wezmę swoją Gosię, zaprosimy Olę i jeszcze fajną Kasię więcej mi się komfortowo do auta nie zmieści. Cabrio max 4 osobowe przy odrobinie komfortu z tyłu
takie to jak juz mowilem masz po drugiej stronie ulicy u mnie <ok>DżiPi pisze:Aby "rozrywkowe" i żeby nie trzeba było z nimi "chodzić"...
tego to nie zrozumialem... :roll: :mrgreen:chybo101 pisze:Najlepiej jakieś "połowinki"