[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Spoko pomyślimy, choć postaram się by jednak mnie nie wciągnął miś :mrgreen:Maszu pisze:zawitaj z raz czy dwa a dalej gwarantuje - wciagnie Cie :mrgreen:
ATLAS, żartuje oczywiście. Nie kręci się zbyt późno na takich bibkach, mniejszy moralniak dla wszystkich przy późniejszy oglądaniu
P.S.
Kolego wadera tak się krygowałeś że nie masz co pokazać na spocie a ja widzę wręcz odwrotnie . Przyjedź na któregoś spota, chętnie zmacam i zobaczę takie wnętrze, jeszcze na żywo nie widziałem. (dość rzadko spotykane)
Źle nie było o tej godzinie,nic kompromitującego nie widać.Później byłoby więcej kompromitacji dla niektórych z nas <ok>ATLAS pisze:
Dodam iż kręciłem to o 21:38. Potem wolałem już nie uwieczniać co po niektórych
Przed spotowa impreza u Maszu
Wiem, przecież skąd bym wiedział jak wygląda? <palma> :mrgreen: Mówił, że jeszcze chce przyjechać na spot dlatego piszę że chętnie obejrze B3-jeczkęOlszak pisze:kacper85 napisał/a:
Kolego wadera tak się krygowałeś że nie masz co pokazać na spocie a ja widzę wręcz odwrotnie . Przyjedź na któregoś spota, chętnie zmacam i zobaczę takie wnętrze, jeszcze na żywo nie widziałem. (dość rzadko spotykane)
Auto idzie na sprzedaż
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Witek, wyglądasz tam jak parent-control <lol> <rotfl>DżiPi pisze:Źle nie było o tej godzinie,nic kompromitującego nie widać.Później byłoby więcej kompromitacji dla niektórych z nas <ok>ATLAS pisze:
Dodam iż kręciłem to o 21:38. Potem wolałem już nie uwieczniać co po niektórych
Przed spotowa impreza u Maszu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Się czepili ojczulka cholera jasna psia krew.Jakbyście pili prawie od rana to też byście "polegli" wcześnie.Ale to nie ważne.Wicia nie pije...od jutra,zawsze...chybo101 pisze:Kutwa leże i kwiczę <lol> <rotfl> <haha>deejay.ftb pisze:...z ta roznica ze 'parent-control' daje sie wylaczyc, natomiast Wicia wylacza sie sam po osiagnieciu opowiednio wysokiego stopnia zmeczenia materialu... :mrgreen:
DeS-może byś tak zajrzał i pokazał jak się pije <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK