[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
no to moze ja, skoro przed chwila wrocilem z Olsztyna.
sprawa wyglada nstepujaco:
- Organizatorzy najchetniej widzieliby nas na miejscu o 1200 czasu lokalnego ergo jezeli chcemy temu zadoscuczynic powinnismy wystartowac spod kwacza na Mlocinach najpozniej o 0730 tak zebysmy ze wszystkimi pitstopami i nie nadwyrezajac samochodow zdazyli na czas
- tak jak zapowiadalem obadalem trase 'krajoznawczo-przemytnicza' Nidzica -> Jedwabno -> Pasym -> Dzwierzuty i dalej 'bez las' do Ramsowa - nadaje sie... dla masochistow, uzytkownikow pojazdow sluzbowych i innych kolekcjonerow mocnych wrazen zatem jezeli ktokolwiek z Was znajduje w sobie cos z wyzej wymienionych to zapraszam serdecznie :mrgreen:
w przeciwnym wypadku pozostaje walic do oporu DK7...
sprawa wyglada nstepujaco:
- Organizatorzy najchetniej widzieliby nas na miejscu o 1200 czasu lokalnego ergo jezeli chcemy temu zadoscuczynic powinnismy wystartowac spod kwacza na Mlocinach najpozniej o 0730 tak zebysmy ze wszystkimi pitstopami i nie nadwyrezajac samochodow zdazyli na czas
- tak jak zapowiadalem obadalem trase 'krajoznawczo-przemytnicza' Nidzica -> Jedwabno -> Pasym -> Dzwierzuty i dalej 'bez las' do Ramsowa - nadaje sie... dla masochistow, uzytkownikow pojazdow sluzbowych i innych kolekcjonerow mocnych wrazen zatem jezeli ktokolwiek z Was znajduje w sobie cos z wyzej wymienionych to zapraszam serdecznie :mrgreen:
w przeciwnym wypadku pozostaje walic do oporu DK7...
-
- Forum Audi 80
Ok, zatem będę tam o 7:00.kacper85 pisze:ATLAS napisał/a:
DeS napisał/a:
7:00 MCpaśnik?
Który? Ogólnie mi też pasi
Ten co na grilla skręcaliśmy w prawo przy nim.
CB? Ja nie mam trzymam kciuki, że odbierzesz furękacper85 pisze:Chętnie przyjął bym radyjko na pokład. Będę wydzwaniał jak już fur odbiorę.
-
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
kacper85, dobrze, ze udalo sie opanowac sytuacje
Ja mysle ze od strony technicznej mam wszystko zapiete na ostatni guzik, a na jutro zostawiam sobie tylko kosmetyke <ok>
Ja mysle ze od strony technicznej mam wszystko zapiete na ostatni guzik, a na jutro zostawiam sobie tylko kosmetyke <ok>
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 20:32 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.