plaza taka sobie w sumie, ale za to panienki....ATLAS pisze:Panowie, jaka plaża?
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Piasty i tarcze z Audi 100 C4/A6 C4. Niestety dopiero podczas wczorajszych przymiarek okazało się, że tarcze z cabrio są za płytkie o 5mm. Teraz wybieram tarcze. Kminię czy nawiercane, czy gładkie na pewno płaskie, nie wentylowane, bo zależy mi na wpakowaniu jak najszerszej felgi, a nie na hamowaniu :lol:
To chyba nie widziałeś jak kicał przez koleiny w drodze na mazury przy 160 :mrgreen:Maszu pisze:ATLAS napisał/a:
wpakowaniu jak najszerszej felgi, a nie na hamowaniu
no tak, w sumie i tak za szybko to Ty nie jezdzisz nie na naszych polskich drogach...
Sie może zjawieMaszu pisze:la zainteresowanych zjezdzamy sie dzis na mk48a o 20:00
W sumie to na nowym setupie prawdopodobnie też da się tak jeździć, ale to incydentalne było wyprzedzanie na zakręcie nie zauważyłem, że tam takie żłoby w asfalcie były, ale poczuliśmy z Gosią jakie są polskie drogikacper85 pisze:To chyba nie widziałeś jak kicał przez koleiny w drodze na mazury przy 160 :mrgreen:Maszu pisze:ATLAS napisał/a:
wpakowaniu jak najszerszej felgi, a nie na hamowaniu
no tak, w sumie i tak za szybko to Ty nie jezdzisz nie na naszych polskich drogach...
Ja jeszcze rozważę z Gosią jak się u mnie pojawi za niedługą chwilę.Maszu pisze:la zainteresowanych zjezdzamy sie dzis na mk48a o 20:00
Edit:
To my wyruszamy w kierunku MK48. Do zo!