[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Mnie niestety nie było na spocie z powodu oddania odbłyśników do regeneracji. Musiałem wyjąć lampy a bez lamp to raczej nie można jeździć :mrgreen: Chyba mnie rozumiesz deejay.ftb? Obiecuję obecność na najbliższym spocie AKP
[ Dodano: 2009-06-26, 10:48 ]
Dziś odbieram odbłyśniki więc na 100% pojawię się w środę pod biblioteką.
[ Dodano: 2009-06-26, 10:48 ]
Dziś odbieram odbłyśniki więc na 100% pojawię się w środę pod biblioteką.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Co prawda mnie jeszcze nie było na spocie AKP i nie powinienem pisać jakbym już tam bywał ale odpowiem bo na następnym będę i oby było nas wielu:p371 pisze:Witam, gdzie się spotykacie na spocik, może bym wpadł zobaczyć - jeszcze nie byłem
Patrz kolego tytuł wątku ----> http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... tart=12340
Tam jest wszystko o miejscu i czasie spotów AKP <ok>
Ostatnio zmieniony 28 cze 2009, 09:28 przez kacper85, łącznie zmieniany 2 razy.
Pod bibliotekę narodową. Może się nie dokładnie wyraziłem kolego. oto nazwa tematu: Spot w-ski z laskami - co środę - Biblioteka Narodowa 19:00 do zobaczyska <ok>
O i widzę że kolega z gocławia. Ja saska kępa to rzut kamieniem wiec prawie jesteśmy sąsiadami w środę razem możemy pojechać pod bibliotekę będzie bardziej efektowne wejście 8-) he he
O i widzę że kolega z gocławia. Ja saska kępa to rzut kamieniem wiec prawie jesteśmy sąsiadami w środę razem możemy pojechać pod bibliotekę będzie bardziej efektowne wejście 8-) he he
kacper85, kacper85,
Pewnie, ja mam po drodze przez saską wiec powiedz gdzie to sie tam spotkamy trochę przed 19ta i polecimykacper85 pisze:O i widzę że kolega z gocławia. Ja saska kępa to rzut kamieniem wiec prawie jesteśmy sąsiadami w środę razem możemy pojechać pod bibliotekę będzie bardziej efektowne wejście 8-) he he
oki. to proponuje jak lecisz z gocławia w strone trasy łazienkowskiej ulicą Bora Komorowskiego to po prawej stronie jest stara pętla autobusowa. Dobre miejsce bo można postać poczekać. A i zupełnie po drodze pod biblioteke narodową
Tu masz małą mapke w razie problemów:
kliknij miniaturke by powiększyć
Tu masz małą mapke w razie problemów:
kliknij miniaturke by powiększyć