My z Igorem będziemy dłubali u niego tuż przed Raszynem, więc jeśli auta będą na chodzie to możemy podjechać.DEDHI pisze:ludzie słoneczko świeci :mrgreen: pisze się ktoś jeszcze?? Żeby było konkretniej... Janki przy warsztacie (tam gdzie ostatnio), zaraz przy sklepie z rzeczami dla dzieci. godz 18.00. Konkretna decyzja w sprawie spotu zostanie podjęta o 15.00 <oki>
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
to super <ok> może być bliżej 19.00 żebyście się wyrobili ja osobiście też będę bliżej 19.00 bo mi coś wyskoczyło... może ktoś jeszcze się podłączy ??ATLAS pisze:My z Igorem będziemy dłubali u niego tuż przed Raszynem, więc jeśli auta będą na chodzie to możemy podjechać.DEDHI pisze:ludzie słoneczko świeci :mrgreen: pisze się ktoś jeszcze?? Żeby było konkretniej... Janki przy warsztacie (tam gdzie ostatnio), zaraz przy sklepie z rzeczami dla dzieci. godz 18.00. Konkretna decyzja w sprawie spotu zostanie podjęta o 15.00 <oki>
Jest ktoś z okolic Wołomina lub po tej części Warszawy? Może zorganizowałby jakiś spot? Może nawet jakąś kolumną przy ładnej pogodzie można byłoby jechać tu czy tam przez miasto? Nie wiem co o tym pomyśle sądzą inni... Z mojego doświadczenia widzę że ciężko będzie.
Na ostatnim spocie byłem ja i Dedhi. Tak tylko nas dwóch Miał dojechać Atlas ale słysząc ilu nas jest i zważywszy na pore zrezygnował. Wcale się nie dziwię :mrgreen:. Maszu z racji odległości do pokonania postanowił po drugiej stronie wawy zorganizować coś na własną rekę i też nie ma co się temu dziwić. Wiem że każdy ma własne sprawy i traktuje to jak hobby a i czasem dzień lub godzina nieodpowiadają to jednak poza codziennością można byłoby się zmobilizować? :mrgreen:
ps. W Ciechanowie coś się dzieje chyba w ten weekend
Na ostatnim spocie byłem ja i Dedhi. Tak tylko nas dwóch Miał dojechać Atlas ale słysząc ilu nas jest i zważywszy na pore zrezygnował. Wcale się nie dziwię :mrgreen:. Maszu z racji odległości do pokonania postanowił po drugiej stronie wawy zorganizować coś na własną rekę i też nie ma co się temu dziwić. Wiem że każdy ma własne sprawy i traktuje to jak hobby a i czasem dzień lub godzina nieodpowiadają to jednak poza codziennością można byłoby się zmobilizować? :mrgreen:
ps. W Ciechanowie coś się dzieje chyba w ten weekend
Nie zupełnie, przedłużyło nam się w garażu u Igora i Dedhi dzwoniąc o 18:45 powiedział, że o 19 musi jechać do domu. Więc nie było sensu i pojechaliśmy w stronę centrum pojeździć.Szlif pisze:Na ostatnim spocie byłem ja i Dedhi. Tak tylko nas dwóch Miał dojechać Atlas ale słysząc ilu nas jest i zważywszy na pore zrezygnował. Wcale się nie dziwię
Ja w ten weekend nie spotuję, a później to już różne zloty itp. więc raczej też się nie pojawię aż do zakończenia sezonu.
no wiadomix... do janek mam prawie 80 km... a do góry tylko 20... na pierwszym spocie byly 2 auta, za to dzis juz 4 8-)Szlif pisze:Maszu z racji odległości do pokonania postanowił po drugiej stronie wawy zorganizować coś na własną rekę i też nie ma co się temu dziwić.
a bedzie wiecej wiec jak cos to zap :mrgreen: