[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
hehe to ze mnie w tym kierunku mały pożytek bo nie pije wogóle, no ale jak mówilem jeszcze 2 powinno sie zgłosic wiec bedzie nas 5 z tego co umie liczyć ... ogólnie za KULTURALNYM spotkaniem przy ognichu jestem za lub pizzerią jeśli będzie pare grozy w kieszeni ( raczej to drugie bo pierwsze nie wiem gdzie mozna by było zrobic ... no ale ogólnie o takim czymś można by pomyśleć niby mało osób ale przynajmniej w cieple... ogólnie inne dziwne pomysły też mile widziane czemu nie... dobrze mówie ?:>
Eh, następny małej wiary co myśli że do wszystkiego trzeba pieniędzy ... Otóż nie i jeśli jesteś starszy to proszę o wybaczenie za moje słowa. No więc tańsza wersja jest ognicho bo drewno wszędzie leży, ale jest problem z miejscem, ale nie znaczy nie do zrobienia, wiec wtedy tylko paliwo i to co się chce szamać na ognisku i spożywać.
A pieniądze to i u mnie w portfelu długo nie goszczą w szczególności jak trzeba zatankować;). Ogółem, można zrobić tak:
- większy grill żeby mozna było w nim zrobić większy płomień, zjedzie się na plaże nad wisłą, gdzieś zaszyje żeby upierdliwe smerfy nie zawracały dupy i każdy przywiezie siedzenie se pod pośladek i papu i se bedziem siedzieć i rozkoszować pięknym niebem... u boku auta w blasku zachodzącego słońca lub co tam będzie na niebie:D
A mnie poniosło, ale wydaje mi sie ze dobry pomysł?:> ( chyba zostanę poetą)
Na serio to piszcie co o tym sądzicie?
A pieniądze to i u mnie w portfelu długo nie goszczą w szczególności jak trzeba zatankować;). Ogółem, można zrobić tak:
- większy grill żeby mozna było w nim zrobić większy płomień, zjedzie się na plaże nad wisłą, gdzieś zaszyje żeby upierdliwe smerfy nie zawracały dupy i każdy przywiezie siedzenie se pod pośladek i papu i se bedziem siedzieć i rozkoszować pięknym niebem... u boku auta w blasku zachodzącego słońca lub co tam będzie na niebie:D
A mnie poniosło, ale wydaje mi sie ze dobry pomysł?:> ( chyba zostanę poetą)
Na serio to piszcie co o tym sądzicie?