Byłem czekałem do 16:20 i nikt nie przyjechał. Potem wracając w stronę płocka nie widziałem żadnej osiemdziesiątki jadącej na spotkanie więc wnioskuje że się umawiacie i olaliście temat.
się spóźniłem trochę eeh i byłem nie audi bo zupełnie już bym grubo był spóźniony... pewnie się minęliśmy. No nic tak jak Arteriusz sobie postaliśmy:P. następnym razem cza się zgrać lepiej...
jest atrakcyjny jest, z daleka:P( gdyby wyprostowali asfalt to i był by atrakcyjny z bliska:). Jak dobrych filmowców się zbierze to można coś nakręcić :]
Panowie tak tyle o ile nie ma co się umawiać. Albo się zbieramy wszyscy albo albo wcale. Ja to bym proponował zebrać się nad wisłą koło molo Pana Milewskiego. To taki przykład dobrego miejsca gdzie jest parking i z którego można ruszyć nawet i na nowy most
Seba a ty skąd jesteś? Ja proponuję spotkać się nad Wisłą przed molo Pana Milewskiego. Tam jest Paring można spokojnie poczekać popatrzeć na wisłę i później ruszyć na nowy most albo i na duninów i zajrzeć do tej smażalni
Z ów miasta kwitnącego użytkowymi pomnikami( most bez dojazdu, molo wzdłuż wisły) ...
Ogólnie ja cały czas za stałymi spotami... tylko coś ludziki nie mogą się zebrać.
jakies kontrety a nie, co mowicie o poniedzialku? My z Seba juz raz sie spotkalismy gdzie reszta wymiekla i jeszcze jakis byl podobno ale przeciez z plocka nas jest duzo. zrobmy jakas akcje Gdzie spotkasz audi na parkingu tam info o spocie :PP