[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
ok panowie piszcie propozycje terminu ja dziś rozmawiałem z kolesiem od golfa i jest chętny się spotkać a nawet pomóc zebrać więcej osób, może zrobimy zlot grupy Vag w płocku albo ustalimy miejsce spotkań i na przykład w co drogi weekend będziemy się spotykać, kto będzie mógł dojechać to dobrze. co wy na to ?
to ja napisze tak, przeczytajcie temat od poczatku, było ciężko, pozniej 3auta, dlatego chłopaki z Płocka poszli do WV, bo ich jest wiecej na spotach. dlatego była przerwa w temacie, Jaśiek napisał ze bedzie, bo ogarnia B2,ja w kazdej chwili jesli warunki na drodze pozwolą, jest nas wiecej,mozna działac, ale po swietach,
Mi też niedziele najlepiej pasują wiec może ustalmy ze w co droga niedziele będziemy się zjeżdżać zaczynając od pierwszej niedzieli po nowym roku a później za dwa tygodnie i tak dalej, jak się zgraja terminy to podłączymy się do chłopaków od golfa i będzie nas więcej.
Arteriusz mam nadzieje ze termin jest ok i będziesz mógł dojechać.
Jeżeli wszystkim pasuje to prosze o potwierdzenie, proszę o przekazanie informacji znajomym którzy jeżdżą autami grupy VAG może nie udzielają się w żadnym klubie i na forum a chcieli by przyjechać , poznać kogoś nowego i pogadać. Miejsce i godzinę ustalimy miedzy świętami, ale myślę że w okresie zimowym będzie to któraś z galerii (parking) a potem zmienimy na inne.
Arteriusz mam nadzieje ze termin jest ok i będziesz mógł dojechać.
Jeżeli wszystkim pasuje to prosze o potwierdzenie, proszę o przekazanie informacji znajomym którzy jeżdżą autami grupy VAG może nie udzielają się w żadnym klubie i na forum a chcieli by przyjechać , poznać kogoś nowego i pogadać. Miejsce i godzinę ustalimy miedzy świętami, ale myślę że w okresie zimowym będzie to któraś z galerii (parking) a potem zmienimy na inne.