[mazowieckie] majóVWka 2010
[mazowieckie] majóVWka 2010
XXVI Ogólnopolski Zlot Aut z grupy VAG MajóVWka 2010 odbędzie się prawdopodobnie w dniach 18-20 czerwca 2010 na lotnisku Ułęż.
Data i miejsce zostanie potwierdzone w ciągu najbliższych dni, zapraszamy do odwiedzin strony: http://majovwka.pl/
Wiem że to wstępne ustalenia ale założyłem temat żeby się jak najwięcej osób chcących jechać nastawiało już i przygotowywało psychicznie .
Organizatorzy, Lubelskie Stowarzyszenie VW Audi, vwgolf.pl.
PS
Wiedziałem że zrobią termin blisko obrony pracy, :evil: no ale cóż. MajóVWki nie przesuną, obronę się da.
Data i miejsce zostanie potwierdzone w ciągu najbliższych dni, zapraszamy do odwiedzin strony: http://majovwka.pl/
Wiem że to wstępne ustalenia ale założyłem temat żeby się jak najwięcej osób chcących jechać nastawiało już i przygotowywało psychicznie .
Organizatorzy, Lubelskie Stowarzyszenie VW Audi, vwgolf.pl.
PS
Wiedziałem że zrobią termin blisko obrony pracy, :evil: no ale cóż. MajóVWki nie przesuną, obronę się da.
nie było wolnego terminu na lotnisku i dlatego zrobiliśmy tak a nie inaczej
nazwa zlotu jest tradycyjna i zostało już tak
tak było rok temu filmik
[ Dodano: 2010-03-29, 14:14 ]
XXVI Ogólnopolski Zlot Aut z grupy VAG MajóVWka 2010 z powodu niezależnych od nas odbędzie się w dniach 25-27 czerwca 2010 na Lotnisku Ułęż
Wszelkie informacje będzie można uzyskać w dziale:
MajóVWka 2010 http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=116
lub
www.majovwka.pl
Prosimy nie zadawać pytania typu:
- Dlaczego w czerwcu? itp
Niestety niemy wybraliśmy ten termin, a termin wybrał nas i chwała za to grupie osób która bardzo chcę zorganizować a zarazem kontynuować tradycje zlotu jakim jest MajoVWka
Jak by to od nas zależało MajoVWka byłaby pewnie w maju, a tak osobiście się cieszę ze wogóle odbędzie się zlocik
Zachęcam udział w dyskusji na ten temat i zarazem informujemy że wszelkie informację na temat zlotu podamy na dniach.
nazwa zlotu jest tradycyjna i zostało już tak
tak było rok temu filmik
[ Dodano: 2010-03-29, 14:14 ]
XXVI Ogólnopolski Zlot Aut z grupy VAG MajóVWka 2010 z powodu niezależnych od nas odbędzie się w dniach 25-27 czerwca 2010 na Lotnisku Ułęż
Wszelkie informacje będzie można uzyskać w dziale:
MajóVWka 2010 http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=116
lub
www.majovwka.pl
Prosimy nie zadawać pytania typu:
- Dlaczego w czerwcu? itp
Niestety niemy wybraliśmy ten termin, a termin wybrał nas i chwała za to grupie osób która bardzo chcę zorganizować a zarazem kontynuować tradycje zlotu jakim jest MajoVWka
Jak by to od nas zależało MajoVWka byłaby pewnie w maju, a tak osobiście się cieszę ze wogóle odbędzie się zlocik
Zachęcam udział w dyskusji na ten temat i zarazem informujemy że wszelkie informację na temat zlotu podamy na dniach.
1.Łysy_18 szt. 1
2.kacper85 1 szt.
[ Dodano: 2010-04-21, 01:26 ]
dziś odbieram dla nas ale jak coś to zainteresowanym możemy myślę użyczyć telefonu do gościa od tego, gdy odbiór na Bródnie cena 20 zł szt.
[ Dodano: 2010-05-11, 00:37 ]
Nowe info zapodane za LKA <ok>
2.kacper85 1 szt.
[ Dodano: 2010-04-21, 01:26 ]
dziś odbieram dla nas ale jak coś to zainteresowanym możemy myślę użyczyć telefonu do gościa od tego, gdy odbiór na Bródnie cena 20 zł szt.
[ Dodano: 2010-05-11, 00:37 ]
Nowe info zapodane za LKA <ok>
krzylo pisze: [url=http://images46.fotosik.pl/290/f3ddd203bfeda428med.jpg]Obrazek[/URL]
Plan zlotu:
Piątek ( 25 czerwca )
17:00 – Otwarcie bram lotniska
19:00 – Oficjalne otwarcie zlotu połączone z imprezą do białego rana
Sobota ( 26 czerwca )
9.00 - 10.00 Zapisy do konkurencji
10:30 - 12:00 Wyścig równoległy na prostej klasa benzyna (eliminacje)
12:00 - 13:00 Wyścig równoległy na prostej klasa diesel, turbodiesel (eliminacje)
13:00 - 14:00 Wyścig równoległy na prostej klasa MAXI (turbo, nitro, g-leader, 4x4) (eliminacje)
14:00 - 15:00 Finały klas benzyna, diesel, turbo
15:00 - 15:30 1/4 najlepsi z klas
16:00 - 17:00 Slalom (jazda sprawnościowa) - jeden przejazd
18:00 - 19:00 Przeciąganie Golfa (konkurencja zespołowa - po 5 osób w drużynie)
20:30 ogłoszenie wyników, rozdanie nagród, pamiątek
Równocześnie odbywać się będą konkurencje:
14:00 - 16:00 Najniższe auto zlotu
10:00 - 20.00 Auta zlotu - zakończenie głosowania
najładniejszy w 4 klasach:
- f&f
- cult/classic
- rost/rat
- oryginały/german
10:00 – 20:00 możliwy będzie pomiar na hamowni (za opłatą, rok temu wynosiła ona 50zł). Najmocniejszemu aucie zostanie wręczona nagroda.
Slalom:
Każdy chętny będzie miał jedną próbę przejechania ułożonego przez organizatorów slalomu wokół opon, jeden przejazd, wygrywa najlepszy czas
Auto zlotu:
Auto zlotu wskaże jury wybrane przez Organizatorów spośród wszystkich Aut na Zlocie
Niedziela (27 czerwca )
13:00 – Oficjalne zamknięcie zlotu.
(Na bramie będzie możliwość zbadania swojego stanu alkoholowego alkomatem)
Na imprezie będzie możliwość zakupienia zimnego piwka z beczki oraz czegoś na ciepło do skonsumowania. Ponad to dostępne będzie stoisko z gadżetami zlotowymi, gdzie każdy uczestnik zlotu będzie mógł kupić koszulkę, smycz itp
Zasady podobne jak w zeszłym roku odnośnie wjazdu czyli kierowca z autem koszt 60 zł i za każdego pasażera powyżej 12-go roku życia 10 zł/os. Deklaracje będą wkrótce do pobrania na stronie www.majovwka.pl . Aby w ogóle wjechać na teren zlotu należy się zarejestrować na stronie majovwki. Kierowca w deklaracji uczestnictwa wpisuje ilość pasażerów oraz odpowiedzialność za osoby niepełnoletnie. Wypełnione deklaracje oddajemy przy wjeździe na bramie.
Przewidujemy dodatkowe atrakcje, o których dowiecie się na zlocie.
Uwaga !!!
Jest to impreza zamknięta czyli bez podpisanej deklaracji oraz zaakceptowania regulaminu zlotu nie wjedziecie ! Każde wjeżdżające auto dostanie plan zlotu z rozpisanymi konkurencjami oraz regulaminem.
Coś tam się uzbiera.
Dobra to jak nam już przypominają z sąsiedniej krainy żeby się organizować, to się organizujemy. :mrgreen:
Kto jedzie wogóle?
1.kacper85
2.?
Jak robimy ze zbiórką i godziną wyjazdu? Osobiście bym preferował piątkowe niepracowanie. I ustawkę/wyjazd w odpowiedniej godzinie zapewniającej fajny niski numer wjazdowy :mrgreen:
17:00 – Otwarcie bram lotniska Proponuje wylot jak rok temu, o której to było? (pytanie do obecnych w roku poprzednim)
Dobra to jak nam już przypominają z sąsiedniej krainy żeby się organizować, to się organizujemy. :mrgreen:
Kto jedzie wogóle?
1.kacper85
2.?
Jak robimy ze zbiórką i godziną wyjazdu? Osobiście bym preferował piątkowe niepracowanie. I ustawkę/wyjazd w odpowiedniej godzinie zapewniającej fajny niski numer wjazdowy :mrgreen:
17:00 – Otwarcie bram lotniska Proponuje wylot jak rok temu, o której to było? (pytanie do obecnych w roku poprzednim)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
1. kacper85
2. Łysy_18
3. Aga & chybo101
4. deejay.ftb, tez w dwoch osobach
do przejechania mamy jakies 120km z Wawy w piatek po poludniu pod koniec czerwca... wedlug mnie zaleznie od tego jak bardzo zalezy nam na standardowym przybyciu (czyli jako pierwsi) proponuje wystartowac dla pewnosci nie pozniej niz o 1430 <ok>
2. Łysy_18
3. Aga & chybo101
4. deejay.ftb, tez w dwoch osobach
do przejechania mamy jakies 120km z Wawy w piatek po poludniu pod koniec czerwca... wedlug mnie zaleznie od tego jak bardzo zalezy nam na standardowym przybyciu (czyli jako pierwsi) proponuje wystartowac dla pewnosci nie pozniej niz o 1430 <ok>