---WszyStkO o nIczYM czyli OffTopiC pełną gębą---
NorbertGSX pisze:nie widziałem miodka ale to pewnie przytyrany chłopak 8-) a nie taka tyczka bez sweterka na klaciecomd89 pisze:Nie chwal się bo jeszcz ktoś pomyśli że to Ty:D
Nawet i tutaj się mnie czepiają... trzeba się zebrać i jakoś zrzucić te parę kg :mrgreen: Przeważnie to w części brzusznej :mrgreen:
A sweter to jest
Wytwarzanie powierzchni stożkowych dzisiaj:) A wczoraj walcowanie miałem i jeszcze mi zostało Odlewnictwo:)Co za sprawko tam majstrujesz co
Ja cie tam nie widzialem to nei wiem czy musisz czy nieNawet i tutaj się mnie czepiają... trzeba się zebrać i jakoś zrzucić te parę kg Przeważnie to w części brzusznej
A sweter to jest
Od tego że masz wilgość w zamku ewentualnie cząsteczki wody Lub duż róznica temp środek zewnątrz i na zamku ona się uwidacznia skrapla się i zamarza:) Proponuje suszare wysuszyc zamek wd 40 zastosowac w zamek i powinno pomóc:)Od czego nontertoper zamarzaja zamki zimą tylko nie pisać ze od mrozu co roku to samo
Jedno to za małoja takie rzczy miałem na tehnologi maszyn wytrwałośi i zawsze browara trzeba mieć koło siebie na podtrzymanie