---WszyStkO o nIczYM czyli OffTopiC pełną gębą---
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
http://allegro.pl/audi-80-cabrio-17-sko ... 80420.html
Wypasiona, Cabrio z serii wieś tunning :lol:
A tak na poważnie to szkoda tego Auta
Wypasiona, Cabrio z serii wieś tunning :lol:
A tak na poważnie to szkoda tego Auta
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
Nom. Żebym ja też miał sporo kasy to bym ja kupil, i wolałbym doprowadzić to cabrio do serii i ten spojler SHOGUN II wlascicielowi tej cabrio sprzedał jako deska do prasowania :mrgreen:Niki20 pisze:Przemo80b3, kupił bym to cabrio jak bym miał kope kasy Zrobił bym co należy... Nagrał filmik z niszczenia tych rarytasów :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Przemo80b3 pisze:Nom. Żebym ja też miał sporo kasy to bym ja kupil, i wolałbym doprowadzić to cabrio do serii i ten spojler SHOGUN II wlascicielowi tej cabrio sprzedał jako deska do prasowania :mrgreen:Niki20 pisze:Przemo80b3, kupił bym to cabrio jak bym miał kope kasy Zrobił bym co należy... Nagrał filmik z niszczenia tych rarytasów :mrgreen:
dobrze że na allego nie ma opcji komentowania bo coś czuje ze wiaściciel tego auta byłby nieźle porysowany przez Was :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
No bez przesady wg. mnie skaleczył Audika. Tyle. jak miał iść z tunningiem, to niech lepiej zostawi serięniepowtarzalny8 pisze:Przemo80b3 pisze:Nom. Żebym ja też miał sporo kasy to bym ja kupil, i wolałbym doprowadzić to cabrio do serii i ten spojler SHOGUN II wlascicielowi tej cabrio sprzedał jako deska do prasowania :mrgreen:Niki20 pisze:Przemo80b3, kupił bym to cabrio jak bym miał kope kasy Zrobił bym co należy... Nagrał filmik z niszczenia tych rarytasów :mrgreen:
dobrze że na allego nie ma opcji komentowania bo coś czuje ze wiaściciel tego auta byłby nieźle porysowany przez Was :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: