posiadam climatronic seryjny taki jak był montowany w b3. moje pytanie tyczy się tego czy dużo roboty i nerwów kosztowałoby mnie wymienienie go na taki jak jest np. w a4.
konkretnie chodzi mi o to ze ten nie daje możliwości ustawienia nawiewu w konkretne miejsce tylko sobie dmucha gdzie chce. nie ma również możliwości płynnej regulacji dmuchawy.
[ Dodano: 2012-01-22, 20:39 ]
odświeżam
[ B3 3A ] climatronic - zmiana panelu na panel z a4
ale dlaczego całą nagrzewnicę? to w b4 jest inna?
ogólnie to nigdy nie rozbierałem climatronica i nie za bardzo wiem jak tam lecą wiązki ani jak odbywa się sterowanie silnikami klapek kierunku nawiewu i regulacja prędkości dmuchawy.
tak się zastanawiałem czy nie dałoby się po prostu przepiąć tego panelu w całości i jeśli zaszłaby taka potrzeba kombinacji z wiązką idącą bezpośrednio do panelu?
dzięki za zainteresowanie
ogólnie to nigdy nie rozbierałem climatronica i nie za bardzo wiem jak tam lecą wiązki ani jak odbywa się sterowanie silnikami klapek kierunku nawiewu i regulacja prędkości dmuchawy.
tak się zastanawiałem czy nie dałoby się po prostu przepiąć tego panelu w całości i jeśli zaszłaby taka potrzeba kombinacji z wiązką idącą bezpośrednio do panelu?
dzięki za zainteresowanie