[S6 c4] Grzanie Foteli
[S6 c4] Grzanie Foteli
1.Mam pytanie, mam seryjne grzanie przodu, dołożyłem tył ale nie działa, od tyłu w sumie jest trochę kabli od masy, gruby plus i cieknki-podświetlanie przełączników.
Jest gdzieś jakiś haczyk ?
2. Kojarzy ktos od czego jest jedno-pinowa wtyczka z czarno-żółtym cienkim kablem przy wiązce grzania przednich siedzeń ?
2. Kojarzy ktos od czego jest jedno-pinowa wtyczka z czarno-żółtym cienkim kablem przy wiązce grzania przednich siedzeń ?
Re: [S6 c4] Grzanie Foteli
Kolego u mnie w A6 C4 jak miałem grzanie tylnych pup to miałem to puszczone przez moduł komfortu, nie wiem jak jest u ciebie ale jeśli masz eske to powinieneś to mieć coś musiałeś źle podłączyć. Sam ciagłeś wiazke czy miałeś gotowa?djmajor01 pisze:1.Mam pytanie, mam seryjne grzanie przodu, dołożyłem tył ale nie działa, od tyłu w sumie jest trochę kabli od masy, gruby plus i cieknki-podświetlanie przełączników.
Przeleć kolego jeszcze miernikiem ta wiązkę co masz, może coś w niej jest uwalone, podłącz bezpośrednio + i masę na mate zobacz czy grzeje jeśli nie lub słabo to jest mata uwalona, maty grzeją cały czas tylko regulacja ustawiasz ile maja czasu grzac i tyle.djmajor01 pisze:No tak tylko tył masz zupełnie inne wtyczki, zobacze, jak jest ta sama kolorystyka przewodów to bedzie najszybsze rozwiązanie
Nic kolego nie spalisz, tylko podłącz pod grube kable nie te od termistora w ten sposob bedziesz wiedział czy mata grzeje czy nie, jesli bedzie grzac to znaczy ze cos jest z termistorami jesli nie zagrzeje to mata do smieci niestetydjmajor01 pisze:Powiedz mi jeszcze maty pracuja na 12v ? Bo gdzieś cos mi sie obiło ze maja niższe napięcie ? Nie chciałbym ich spalić..
audki pisze:Nic kolego nie spalisz, tylko podłącz pod grube kable nie te od termistora w ten sposob bedziesz wiedział czy mata grzeje czy nie, jesli bedzie grzac to znaczy ze cos jest z termistorami jesli nie zagrzeje to mata do smieci niestetydjmajor01 pisze:Powiedz mi jeszcze maty pracuja na 12v ? Bo gdzieś cos mi sie obiło ze maja niższe napięcie ? Nie chciałbym ich spalić..
Ok, pogoda dziś sprzyja wiec sie sprawdzi :p
Dzięki Wielkie za pomocne rady !