jak w temacie montuje klimatronik audi b4 80 quattro 2.0 16 v obecnie silnik 1.9 tdi awx pytanie do osób które już to robiły
w komplecie otrzymałem takie smieszne ustrojstwo mianowicie niewielki wentylatorek z węzykiem w szarej obudowie do którego idą dwa kabelki pytanko gdzie ten wentylatork ma swoje miejsce ??????
montaz klimatronika audi b4 2.0 16v
montaz klimatronika audi b4 2.0 16v
Ostatnio zmieniony 23 sty 2012, 17:51 przez quattro, łącznie zmieniany 1 raz.
dzieki kolego już sie domysliłemjugo007 pisze:ten wentylatorek jest pod deską połączony z czujnikiem temp który jest w takiej kratce na środku deski patrząc z góry dwa kable ida do wentylatora a dwa do czujnika
[ Dodano: 2012-01-23, 15:47 ]
kolejne pytanie
mianowicie wczesniej miałem klime manualną teraz montuje klimatronik , wszystko podłączone jak chodzi o wiązki pod deską dmuchawa chodzi panel działa sterownie klapkami itd , pytanie czy musze zmieniać wiązke od skrzynki do kompresora, chłodnic , przejżałem obie te wiązki i wyglądają tak samo wpięcia do kompresora są identyczne tak samo jak i do chłodnicy , problem dotytczy czujnika tem zewnętrznej wymienilem silnik i nie wiem czy mi zgrają komunikacje klima raczej bez czujnika temp nie zaskoczy ma ktoś pomysł jak to obejsc