[Audi 80 B4] Nagle przestala dzialac klimatyzacja
-
- Forum Audi 80
[Audi 80 B4] Nagle przestala dzialac klimatyzacja
Witam serdecznie mam dziwny problem z klimatyzacja, wieczorem odpalilem samochod i wyejchalem chcialem wlazczyc klimatyzacje zeby zeszla para z szyby, wlaczylem ja i klimatyzacja pochodzila niecala minute i sie wylaczyla. Probowalem wlaczyc ja ponownie ale nawet przyciski ktore odpowiadaja za klimatyzacje sie nie podswietlaja.
Myslalem ze to moze byc przyczyna bezpiecznika ale niestety to nie w tym tkwi problem prosilbym o jakies porady.
Pozdrawiam.
Myslalem ze to moze byc przyczyna bezpiecznika ale niestety to nie w tym tkwi problem prosilbym o jakies porady.
Pozdrawiam.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
dziś rano próbowałem odpalić klime i to samo. Ostatnio wymieniał mi elektryk szczotki w silniku dmuchawy i już myślałem ze coś jest zrąbane.
[ Dodano: 2012-12-12, 14:11 ]
byłem przed chwilą w parkingu podziemnym gdzie jest dodatnia temp. i klima się nie włączyła. Ma coś wspólnego wentylator dmuchawy z klima ?? Mógł coś elektryk który wymieniał szczotki zje*** ? Czy może rozłaczyła mi się kostka(chyba od klimy) albo przerwała co jest wsuwana przy tym wentylatorze ??Dodam, że po nacisnięciu ac i rec nie palą się lampki na czerwono.
[ Dodano: 2012-12-12, 14:11 ]
byłem przed chwilą w parkingu podziemnym gdzie jest dodatnia temp. i klima się nie włączyła. Ma coś wspólnego wentylator dmuchawy z klima ?? Mógł coś elektryk który wymieniał szczotki zje*** ? Czy może rozłaczyła mi się kostka(chyba od klimy) albo przerwała co jest wsuwana przy tym wentylatorze ??Dodam, że po nacisnięciu ac i rec nie palą się lampki na czerwono.