Zawsze jak opalam Niunię to po włączeniu ogrzewania (jak się silnik zagrzeje notabene;) czuć przez jakieś 5-10 sekund płyn chłodniczy. Po mniej więcej tym czasie zapach ginie i nawet jak zostawię na jakiś czas autko to po ponownym odpaleniu (dopóki silnik jest ciepły) nie czuć tego zapachu... Nie zauważyłem żeby w zbiorniczku ubywało płynu... nie jest to jakiś wielki problem ale mnie to trochę drażni i ciekawi...
Ostatnie ostrzeżenie: Nazywaj tematy zgodnie z regulaminem, następnym razem idą do kasacji
cobra
[80 B3]ogrzewanie
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[80 B3]ogrzewanie
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, 21:49 przez Oofol, łącznie zmieniany 2 razy.
Ogrzewanie.
Witam.
Mimo wszystko jest to napewno wyciek z samej chłodniczki ogrzewania.Zdecydowanie odradzam wszelkiego rodzaju "uszczelniacze" Po pewnym czasie zmniejszą obieg w samej chłodniczce i oczywiście zmniejszy się ogrzewanie.Odsyłam do Download tam szczegółowo pokazane jest jak radzić sobie z tym problemem.
Jasiu.
Mimo wszystko jest to napewno wyciek z samej chłodniczki ogrzewania.Zdecydowanie odradzam wszelkiego rodzaju "uszczelniacze" Po pewnym czasie zmniejszą obieg w samej chłodniczce i oczywiście zmniejszy się ogrzewanie.Odsyłam do Download tam szczegółowo pokazane jest jak radzić sobie z tym problemem.
Jasiu.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80