[ALL] Przelaczniki grzania foteli?
-
- Forum Audi 80
[ALL] Przelaczniki grzania foteli?
Witam, ostatnio chcialem sobie zalozyc podgrzewanie foteli. Zaczalem kupowac rzeczy, poczawszy od mat a pozniej kupilem przelaczniki.
Tu sie pojawia maly problem.
Mam 2 typy przelacznikow. Krutki i dlugi.
Dalo mi to na tyle do myslenia ze zaczalem sie zastanawiac czy mam dobre maty grzewcze. Bo moze nie pasuja do jednego z przelacznikow z powodow roznicy instalacji.
Wie ktos jak wyglada sprawa z tymi przelacznikami i instalacjami ?
Tu sie pojawia maly problem.
Mam 2 typy przelacznikow. Krutki i dlugi.
Dalo mi to na tyle do myslenia ze zaczalem sie zastanawiac czy mam dobre maty grzewcze. Bo moze nie pasuja do jednego z przelacznikow z powodow roznicy instalacji.
Wie ktos jak wyglada sprawa z tymi przelacznikami i instalacjami ?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Bomba ! Solskier, masz moze shemacik na wiazke do tych guzikow ? Zalezy mi wlasciwie na obu wiazkach tzn ta z przekaznikiem osobno i z przekaznikiem wbudowanym w przycisk. Bo planowo chce podgrzac jeszcze tylna kanape :P
Kunik a na jakim etapie stanales ? Powinno byc widac po kolei co trzeba rozpiac ze by przycisk rozebrac ... Sprawdze u siebie jak sie za to wezme jutro Jutro napisze o ile ktos mnie nie wyprzedzi
Kunik a na jakim etapie stanales ? Powinno byc widac po kolei co trzeba rozpiac ze by przycisk rozebrac ... Sprawdze u siebie jak sie za to wezme jutro Jutro napisze o ile ktos mnie nie wyprzedzi
-
- Forum Audi 80
Panowie witam do czego służy przewód 32 żółty wtyk odchodzący luzem razem z brązowym od przełaczników pogrzewania foteli
[ Dodano: 2011-04-19, 09:01 ]
Ten przewód 32 to zółto czarny z zółtym wtykiem może do jakiegoś bezpiecznika lub gdzies indziej prosze o pomoc tylko nie proponujcie czytania schematów bo i tak nie dojde do prawdy pozdrawiam !!!!!!
[ Dodano: 2011-04-19, 09:01 ]
Ten przewód 32 to zółto czarny z zółtym wtykiem może do jakiegoś bezpiecznika lub gdzies indziej prosze o pomoc tylko nie proponujcie czytania schematów bo i tak nie dojde do prawdy pozdrawiam !!!!!!