[B4 ABT] Zakup osuszacza - problem z doborem
[B4 ABT] Zakup osuszacza - problem z doborem
Witam Panowie zbliża się lato więc czas najwyższy zająć się klimą i jest problem , bo chcę wymienić osuszacz a nie mogę go w żadnym sklepie dostać nawet na zamówienie bo jest brak dostępu do takiego co jest u mnie (zdjęcia w linku) Nawet zakład od klimatyzacji nie ma takiego . Dostać który mogę w sklepie ma tylko 2 otwory jakby na gwint zewnętrzny i wewnętrzny czyli taki trzeba ale mój ma jeszcze miejsce na wkręcony czujnik tylko nie wiem jaką rolę pełni (myslę że od ciśnienia) . Czy istnieje jeszcze możliwość dostać taki osuszacz ? Skoro jest z czujnikiem to musi być też taki nowy włożony . Bardzo proszę Was o pomoc .
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 16:19 przez XDaveX, łącznie zmieniany 2 razy.
nie dałeś fot, takie coś jak tu? http://allegro.pl/osuszacz-klimatyzacji ... 68080.html
to jakis zawór spustowy, ale po co on to nie wiem. na pewno to nie czujnik
to jakis zawór spustowy, ale po co on to nie wiem. na pewno to nie czujnik
Albo poprosić ów sprzedawcę żeby zerknął o jaki osuszacz chodzi i tak też zrobiłem . Nawet dzwonili ze sklepu do zakładu od klimatyzacji i też nie mieli takiego tylko mieli na te 2 otwory a na czujnik już nie było bo to chyba ten czujnik się wkręca w ten osuszacz i podpina wtyczkę . No to mam nie mały problem jak tak . Może gdzieś znajdę ale będzie ciężko .