[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
Dobra, bo widzę, że jacyś niemrawi jesteście... Jutro, tj. niedziela 01.08.2010, godz. 17 na parkingu kolo karolinki (dokładniej miejsce koło gokartów). Ja się na 100% (chyba że mnie na prawdę coś ważnego zatrzyma) pojawię dziadkiem kilka ńjusów myślę jest (jak choćby wymieniona rura wydechowa, hehe). Biorę aparat co by w razie czego popstrykać zdjęcia że jednak spot się odbył Miło byłoby wiedzieć kto się pojawi - taka mini lista obecności.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Kurcze za późno się odezwałem a nie miałem neta by zobaczyć ze coś się będzie działo bo bym wpadł bo około 17tej przelatywałem obok Opola. Ehhh Ale chociaż spotkałem się z Małym Johnym w Wyrazowie na torze <ok> i myślę że miło by było się spotkać z ta ekipą co w nysie i z nowymi osobami na Finale Tour de Śląsk w Wyrazowie Pozdro
Jak wspominał zayebatsu ja bylem w wyrazowie na goscinie u Audi Śląsk impreza nawet udana chociaż audiczek klubowych jak na lekarstwo (okolo 10) ale przynajmniej lekką opaleniznę złapałem hehehe jeśli chodzi o spoty to ja jestem zawsze na tak tylko w temacie jakos strasznie cicho ostatnio moze jakas mobilizacja? wczoraj z wietrzykiem i piterem wpadlismy na pomysl zeby zrobic spota w piątek 6 sierpnia w K-K pod carefourem i przy okazji zalapac sie na kino samochodowe (jedyną przeszkoda jest godzina poniewaz kino startuje po 21 ale wczesniej mozna sie spotkac np okolo 19 i pobajerowac) tak wiec pioszcie zglaszajcie sie ja mysle ze nas z K-K pewnie conajmniej 3-4 bedzie a milo by bylo jakby sie jeszcze ktos zjawil