[80 b4] Halogeny
[80 b4] Halogeny
Panowie znikneły szkiełka (dekielki) ktore zakrywają śrubki mocujące halogeny gdzie to dostac
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Hehe mówisz ze znikły, raczej ktoś Ci je wycwiczył w nocy Szukaj na allegro, pytaj sprzedawców co handluja czesciami do audi (mozesz zadzwonic do mojego kolegi z Trzebnicy co sprzedaje czesci do audi 609 514 915 moze bedzie miał coś takiego). Miałem dwie sztuki ale sie spóźniłes bo dzisiaj wysłałem do kolegi z forum.
[ Dodano: 2008-04-12, 19:31 ]
Jak bedziesz miał wiecej postów to mozesz dodać również ogłoszenie na forum iz poszukujesz takich zaślepek. Powodzenia.
[ Dodano: 2008-04-12, 19:31 ]
Jak bedziesz miał wiecej postów to mozesz dodać również ogłoszenie na forum iz poszukujesz takich zaślepek. Powodzenia.
Niestety ja też mam ogołocony zderzak z halogenów i tych zaślepek,audiola wygląda
teraz paskudnie.Jakieś halogeny za 60zł jestem w stanie jej zafundować ale z tymi zaślepkami
to już będzie problem,ciężko je znaleźć a jak coś to kwoty astronomiczne jak za taką
pierdułke.Tak że ktokolwiek widział ktokolwiek wie
proszę o info,lub dla świętego spokoju chętnie zamienię się listwami
w przedni zderzak na te bez otworów
teraz paskudnie.Jakieś halogeny za 60zł jestem w stanie jej zafundować ale z tymi zaślepkami
to już będzie problem,ciężko je znaleźć a jak coś to kwoty astronomiczne jak za taką
pierdułke.Tak że ktokolwiek widział ktokolwiek wie
proszę o info,lub dla świętego spokoju chętnie zamienię się listwami
w przedni zderzak na te bez otworów
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Właśnie. dołączam się do prośby.crespo111 pisze:hey jak i gdzie podłączyć halogeny
jest gdzieś fotostory? bo szukałem ale nie mogę znaleźć. Szykuję się do wstawienia takich ori. Na A. mają te czarne wstawki pod haulusy w zwykły zderzak. tylko boję się czy podołam z podłączeniem.
Macie jakieś schematy co gdzie i jak podłączyć??
-
- Forum Audi 80
Najprościej na alledrogo.pl czasami się zdarzają, ja tak zakupiłem, tylko ze sa strasznie drogie, jak potrzebujesz jednej od strony kierowcy to mam na zbyciu, jest jeszcze jedna mozliwość koledzy klubowicze np duo którzy zajmują się częściami do audi na codzieńOlaf Aspras pisze:Witam,czy ktos z was nie orientuje sie gdzie moge dostac szkiełka (dekielki) ktore zakrywają śrubki mocujące halogeny? Pozdrawiam