Przez przypadek trafiłem na ten temat, ale podpowiem wam, że jeśli już kupować lampy to tylko ori używki. Nowe, tanie zamienniki choć ładnie wyglądają to zdarza się, że po prostu nie pasują podczas montażu . I to dotyczy niestety lamp do naprawdę wielu marek i modeli.
Ja tylko żałuję, że nie produkują już jakiś tańszych nowych lamp (ale oczywiście Boscha, Valeo) do Audi 90 b3 / 80 coupe
[80 B4 2.0 ABT LPG] lampy - zamiennik czy oryginał?
ameryki nie odkryłeś :mrgreen: Ludzie :!: nowe części nie pasują i pasować nie będą bo nie mogą być takie same nie byłyby wtedy zamienniki tylko plagiatem, a to jest przestępstwo. Zaden problem zrobic części identyczna jak oryginał żeby wyglądała i pasowała tak samo, ale wtedy nikt by jej legalnie nie mógłsprzedawać jak ktoś ma duzo doczynienia z gratami to może zauważył nie raz, że "znane" zamienniki czasem gorzej pasują od tych części "do których się nikt nie przyznaje"
Witam. podłączę się do tematu. historia jest dosyć długa więc postaram się ścieśniać. przymierzałem się do kupna używek reflektorów ale ktoś mnie ubiegł i dostałem nówki na urodziny niestety DEPO zamontowałem pasuje, jest tylko jeden problem w starych lampach miałem osobny kabelek do pozycyjnych jak się nie mylę a w nowych wszystko idzie tym okrągłym. Po załączeniu świateł pojawia mi się komunikat na "wyświetlaczu" PRZEKREŚLONA ŻARÓWKA, że któraś żarówka nie świeci ale wszystkie świecą. co ja mam z tym fantem zrobić ale to znikło. Wiem najlepiej wywalić depo, ale to chyba troche bezsensu
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z