[B4 ALL] Montaż Bi Xenonów
[B4 ALL] Montaż Bi Xenonów
Witam, mam zamiar sobie założyć Bi xenonki. Chciałem się was poradzić czy rzeczywiście daje więcej światła, czy efektowniejsze jest światło wydawane xenonu no i czy dużo trzeba przerabiać? Może ktoś z was ma xenonki? Podzielcie się info. Nic ciekawego nie znalazłem na forum więc się wolę spytać niż kupić i se w brode pluć. Pozdro
- karolas123
- Forum Audi 80
Kurcze, aż tyle roboty z takimi np xenonami http://moto.allegro.pl/bi-xenony-hid-h4 ... tabsAnchor
- karolas123
- Forum Audi 80
Xenon tylko w soczewkę bo na zwykłej lampie razi !!! i jest to nielegalne - było już wiele razy
Jak chcesz mieć dobre światła to zmień lampy na nowe oraz zrób instalację od aku do świateł przez przekaźniki kablami 2.5 mm oraz daj żarówki Hella Light Power, sprawdź też regulator czy daje 14.4 volta !!! - i wtedy masz legalne i super mocne oświetlenie
Jak chcesz mieć dobre światła to zmień lampy na nowe oraz zrób instalację od aku do świateł przez przekaźniki kablami 2.5 mm oraz daj żarówki Hella Light Power, sprawdź też regulator czy daje 14.4 volta !!! - i wtedy masz legalne i super mocne oświetlenie