[80 b4] podświetlanie przycisków
[80 b4] podświetlanie przycisków
[80 B4]swiecenie zaroweczek.Po wyłączeniu zapłonu i wyjęciu kluczyka świecą się zarówki od podświetlania elektrycznych szyb i regulacji lusterek także działają wycieraczki(bez właczonego zapłonu) i świeći si zaróweczka od podświetlania swiateł awaryjnych.
Dzieki za zainteresowanie dość dziwnym tematem:)Zapomniałem dodac ze jedynym sposobem przywrócenia do "normalnosci"jest odłączenie klemy od akumulatora i ponowwne jej załozenie.Mnie dziwi fakt właczania sie wycieraczek po wyjęciu kluczyka wycieraczki powinny działać tylko po przekreceniu kluczyka a tu kluczyk w kieszeni i hulają:),wczesniej tego nie było auto mam ponad 2 lata.Moze jest jakis przekaznik odpowiadający za wymienione punkty zasilania?nie jest to na stałe potrafi być ok.tydzień i dłużej ale niestety wraca.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
- radziobiker
- Forum Audi 80
Myślę ze musisz kupić odpowiednią żarówke o odpowiedniej mocy najlepiej oryginalną wtedy będzie spokój.Ja wymieniałem wszystkie oprócz tej co piszesz i bez problemu.Sprawdź napięcie na zasilaniu zarówki przy włączonym silniku jednocześnie sprawdzając regulację świateł-jeśli jest w normie tzn. ok 13,5 to wina żarówek.
Pozdo.
Pozdo.