Witam Wszystkich
Mam taki problem ze swoją audiczką a mianowicie brak jakich kolwiek świateł postojowych.
Sprawdzałem bezpieczniki i dobre wszystkie. Spalił mi się ten głowny w kształcie blaszki nie wiem ile ma Amper. Dałem tam drucik i dalej nic. Podawałem (+) z aku na kabel Zielono czarny przy włączniku pajączku i nic.
Gdzie jeszcze szukać winy ?
[B4 1.9 TDI] Problem z oświtleniem
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Jak masz możliwość to podmień wyłącznik, jak wypiąłeś wtyczkę z wyłącznika i podałeś + z aku to nie było masy bo ona pewnie idzie też przez wyłącznik, Sprawdź próbnikiem czy jest masa w oprawce żarówki (+ z aku i masa na oprawce żarówki), a jak na postoju włączysz kierunkowskaz to świeci się jedna strona postojówek ?? oczywiście wyjmij kluczyk ze stacyjki
Witam
Nie, nieświeciła sie ani jedna strona brak reakcji na postojówki. Problem zanleziony i naprawiony.
A mianowicie zepsuty włącznik urwane jedno z przsuwadeł. Pokazuje na fotce poniżej jak naprawiłem. Zastosowałem wsuwke tzw "samca" może i prowizorka ale działa i myśle ze troche podziała. Zaoszczędzone ok 90zł bo tyle wołają na allegro.
Fotka włącznika
Pozdrawiam Wszystkich i dziekuje za odpowiedzi
Nie, nieświeciła sie ani jedna strona brak reakcji na postojówki. Problem zanleziony i naprawiony.
A mianowicie zepsuty włącznik urwane jedno z przsuwadeł. Pokazuje na fotce poniżej jak naprawiłem. Zastosowałem wsuwke tzw "samca" może i prowizorka ale działa i myśle ze troche podziała. Zaoszczędzone ok 90zł bo tyle wołają na allegro.
Fotka włącznika
Pozdrawiam Wszystkich i dziekuje za odpowiedzi