Witam.
Zwracam się do Was z nietypowym pytaniem o możliwą przyczynę powstania problemu z tematu.
Mianowicie, wczoraj zauważyłem, że przy włączeniu kierunkowskazu (konkretnie, akurat wtedy lewy kierunek) zgasły mi dzienne światła (z długimi to samo, sprawdzałem). Po wyłączeniu kierunkowskazu, światła świecą normalnie.
Co może być przyczyną? I jak rozwiązać ten problem?
PS. szukałem w 'szukajce', niestety, nie znalazłem tego problemu, jeśli było, przepraszam.
[B4 2.0 LPG+B] Przy włączaniu kierunkowskazów gasną światła
-
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
czy chodzi ci o swiatla mijania?danielufeq pisze:dzienne światła
jesli tak, to pierwszym podejrzanym jest pajak, konkretnie dluzzsza wajcha, jak wiesz ona zalacza drogowe i jednoczesnie rozlacza wtedy mijania
Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, 22:49 przez Szara80tkaTdi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Witam a ja mam taki Problem Gdy włanczam szczególnie lewy kierunkowskaz to załanczają mi się automatycznie długie gdy mi odbije kierunkowskaz dalej świecą długie potem włączę długie tak by świeciły na stałe i szybko wyłączę to się gaszą a gdy skręcam w prawo długie pokazują się na desce gdy odbija tylko kierunek i same gaszą się jak bym komuś chwilowo mrugał I jaka przyczyna tego może być? Prosze o szybką odpowiedz z góry dziekuje