[ALL] Polerka Felg.
[quote="Słonik"]GSF, fajnie leza Imola na B4 dobry zakup <ok> a teraz jeszcze powiedz jakie opoki na to poszły :?:
polerka nadała im uroku 8-) , miał mi koles takie przywesc na warsztat bo sie na takich turla cabrio u mnie w miescie ale cos go nie widac :roll:
Koła były na aucie jak je przejmowałem od brachola.On za nie zapłacił śmieszną kase ale coś za coś były strasznie zajechane nie wiem czy nie dać 2 do prostowania.Opony niestety kartofle 215/45 2x Potenza i 2x Ventus.Nadają się jeszcze do jazdy więc nowe będą na przyszły sezon.
polerka nadała im uroku 8-) , miał mi koles takie przywesc na warsztat bo sie na takich turla cabrio u mnie w miescie ale cos go nie widac :roll:
Koła były na aucie jak je przejmowałem od brachola.On za nie zapłacił śmieszną kase ale coś za coś były strasznie zajechane nie wiem czy nie dać 2 do prostowania.Opony niestety kartofle 215/45 2x Potenza i 2x Ventus.Nadają się jeszcze do jazdy więc nowe będą na przyszły sezon.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Zawsze mozesz sie przeprowadzic :mrgreen:karmelitto pisze:czemu Słonik tak daleko mieszka:D
Słuchaj zajedziesz sie z tym recznie, sa dwie opcje tak jak kolega mowi papier na rzep i koncowka do wiertarki albo szlifierki katowe ale ta musi miec regulacje obrotow bo bez za szybko sie obraca i druga kwestia musisz ap[mietac zeby nie przytrzymywac w jednym miejscu na feldze bo porobisz dolki takie caly czas przesuwasz po feldze papierem w ta i z powrotem nie dociskajac zbytnio tylko tyle co sila ciezkosci. Druga opcja jest taka zeby zalozyc felge na auto podlewarowane i podparte dobrze kobulka a nie lewarkiem zeby ci przypadkiem nie spadlo , wrzucasz 2 bieg i jedziesz co chwila maczajac papier w wodzie albo polewajac felge wtedy nie musisz sie martwic ze zbierzesz nierównomiernie i zrobisz dolek <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Marcin19l, jak sie wkurze to i 60 nawet... ale ogolnie to 100 na sucho
hmmm
zrobilem jedno miejsce takie, w ktorym chcialem sprawdzic "lustro". 4 centymentry kawalku
papier po kolei 400, 600,800,1200,1500,2000,2500 po jakies 5 minut tarcia
niestety daleko mi do jakiegokolwiek odbicia.
problem w tym, ze "za krotko tre" czy moze sie nie da tego efektu uzyskac?
hmmm
zrobilem jedno miejsce takie, w ktorym chcialem sprawdzic "lustro". 4 centymentry kawalku
papier po kolei 400, 600,800,1200,1500,2000,2500 po jakies 5 minut tarcia
niestety daleko mi do jakiegokolwiek odbicia.
problem w tym, ze "za krotko tre" czy moze sie nie da tego efektu uzyskac?
karmelitto, a po papierach jakas pasta tarles w tym miejscu potem :?:
ja na papiery mam taki patent ze jednym tre w jedna strone a drugim w druga wtedy widac kiedy starte sa juz rysy po poprzednim papierze, np 240 wygladzam wszystkie niedoskonalosci na koncu przecioeram np wzdloz rantu a potem 400 tre w poprzek az znikna wszytskie rysy wzdloz.
ja na papiery mam taki patent ze jednym tre w jedna strone a drugim w druga wtedy widac kiedy starte sa juz rysy po poprzednim papierze, np 240 wygladzam wszystkie niedoskonalosci na koncu przecioeram np wzdloz rantu a potem 400 tre w poprzek az znikna wszytskie rysy wzdloz.
-
- Forum Audi 80
zubik22, Z tylu moga lekko przycierac pod bciazeniem na hopkach jesli masz miekie zawieszenie. Z polerowanym rantem beda wygladac bardzo aldnie, duzo bardziej niz teraz.
karmelitto, :lol: zeby pojawilo sie lustro to po papierze najdrobniejszym dajesz pasta i wtedy dopiero pojawia sie lustro
W kazda dziurke bedzie wchodzic brud to normalne, czy to olejesz czy bedziesz likwidowal to juz twoja kwestia ale jak sa mikroskopijne to robiac dla siebie mozna olac bo i tak zgina wsrud inych zabrudzen.
karmelitto, :lol: zeby pojawilo sie lustro to po papierze najdrobniejszym dajesz pasta i wtedy dopiero pojawia sie lustro
W kazda dziurke bedzie wchodzic brud to normalne, czy to olejesz czy bedziesz likwidowal to juz twoja kwestia ale jak sa mikroskopijne to robiac dla siebie mozna olac bo i tak zgina wsrud inych zabrudzen.
-
- Forum Audi 80