[ALL] Polerka Felg.
zjawa, co to za karoseria, ta felga tam to VT czy takie tam beda :?:
kacper85, tak to do tej ktora widzieliscie, tez uwazam ze bedzie dobrez, wlasciciel byl troszke przeciwny no ale udało go sie przekonac ze nie pozałuje, teraz juz ma banana na twarzy mimo iz kola nawet nei byly przymierzane na auto
kacper85, tak to do tej ktora widzieliscie, tez uwazam ze bedzie dobrez, wlasciciel byl troszke przeciwny no ale udało go sie przekonac ze nie pozałuje, teraz juz ma banana na twarzy mimo iz kola nawet nei byly przymierzane na auto
takie kółka będą, ciekawy projekt nawiasemSłonik pisze:zjawa, co to za karoseria, ta felga tam to VT czy takie tam beda :?:
http://drift.coel.pl/viewtopic.php?t=1&start=0
własnie w swoich juz wypolerowanych widzę że na jednej feldze wychodzą wżery..Słonik pisze:W kazdym miejscu w ktorym odszedł lakier zaczely robic sie wzery, kiedy lakier odchodzi od metalu i miedzy lakier a metal dostanie sie brud to wzery robia sie pod lakierem, kazde czarne plamy takie to wzery w aluminium.
mam to wypolerować i bezbarwnym pomalować ranty?
Tu malują polerki: http://www.felgi-profil.pl/index.php
Z tym że nie wiem jaki to czas wytrzyma. Może ktoś spróbuje to niech napisze jak wyszło.
Z tym że nie wiem jaki to czas wytrzyma. Może ktoś spróbuje to niech napisze jak wyszło.
Leszek, Dzięki dzięki <ok>.
Dziś przejechałem jeszcze 1200, jutro dokończe 1500 i będę leciał już polerkę.
Wiecie co, nie mogłem się powstrzymać dostałem paste autosol w rączik i musiałem sprawdzić jak to będzie wyglądało, nie zastanawiając się długo wziąłem szmatke nałozyłem troche pasy wtarłem w koło, oto efekt
Dziś przejechałem jeszcze 1200, jutro dokończe 1500 i będę leciał już polerkę.
Wiecie co, nie mogłem się powstrzymać dostałem paste autosol w rączik i musiałem sprawdzić jak to będzie wyglądało, nie zastanawiając się długo wziąłem szmatke nałozyłem troche pasy wtarłem w koło, oto efekt
-
- Forum Audi 80