[Podkarpacie] 15.03.2009 r. godz. 15 Rzeszów - Podpromie
ja temat obserwuje tak jak kazdy, jesli mi nic nie wypadnie to moze sie zjawie różnie to jest dlatego jak juz to deklaruje sie przed samym spotem. Zobaczymy jak bedzie z organizacją bo jechac na spotkanie półgodzinne mija sie z celem i pakowac 70 km ale to jest mało wazne po moim ostatnim w Strzyżowie na którym nie powiem było troszke osób ale refleksje coniektórych mnie powaliły szeczególnie tych którzy płakali ze jechali 50 km w jedna strone i byli 10 min na spocie tylko ze jak sie spóźnili to ich strata a nie potem mają wonty do tych którym już tyłki odmarzały ehh..
Ja w sumie jestem chetny na przyjazd ale tylk i wyłącznie jeżeli bedzie ciepło bo znów sie zakonczy po ok 40 min a potem tylko bedą narzekania że fanie ale za zimno......
pozdr
Ja w sumie jestem chetny na przyjazd ale tylk i wyłącznie jeżeli bedzie ciepło bo znów sie zakonczy po ok 40 min a potem tylko bedą narzekania że fanie ale za zimno......
pozdr
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 11:41 przez kyjo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
kyjo mam nadzieję, że już wtedy będzie ciepło... :lol: Ja nie wiem, paliwo takie tanie o tu każdy panikuje że daleko... :shock: Zwieramy szyki co by zrobić bigg spota i może jakiegoś filma nagrać! :?: Jeśli chodzi o ostatniego spota to fakt był krótko ale myślę że tym razem tak nie będzie <ok>
Swirek87 no pewnie! Jestem za :!:
Metal no to git to zbierajcie Krosno my Rzeszów i okolice i będzie kilka autek <ok>
Ja zabiorę na spota od 2 do 4 gości (czytaj Audik) :mrgreen:
Swirek87 no pewnie! Jestem za :!:
Metal no to git to zbierajcie Krosno my Rzeszów i okolice i będzie kilka autek <ok>
Ja zabiorę na spota od 2 do 4 gości (czytaj Audik) :mrgreen:
Wreszcie jakiś zlocik ja się pisze na 100 a co do miejsca to przydało by się jakieś takie ładne artystycznie gdzie fajne foty wyjdą tylko jak na razie nie przychodzi mi nic do głowy :] jeszcze jest trochę czasu więc się wymyśli. Co jest 15 marca ? Wolne jakieś ?
Przypomniało mi się miejsce takie nawet fajne tylko zapomniałem co to za miejscowość w każdym bądź razie w stronę Strzyżowa jest tam jakiś przedwojenny bunkier dla pociągów i jeśli dobrze pamiętam taki w miarę duży parking kolo niego i miejscówka na grilla albo ognisko. Jak sobie przypomnę nazwę miejscowości to napisze.
Przypomniało mi się miejsce takie nawet fajne tylko zapomniałem co to za miejscowość w każdym bądź razie w stronę Strzyżowa jest tam jakiś przedwojenny bunkier dla pociągów i jeśli dobrze pamiętam taki w miarę duży parking kolo niego i miejscówka na grilla albo ognisko. Jak sobie przypomnę nazwę miejscowości to napisze.
Jeśli sie nie myle to jest to Twierdza bunkier jest ciekawyrychupk pisze:Przypomniało mi się miejsce takie nawet fajne tylko zapomniałem co to za miejscowość w każdym bądź razie w stronę Strzyżowa jest tam jakiś przedwojenny bunkier dla pociągów i jeśli dobrze pamiętam taki w miarę duży parking kolo niego i miejscówka na grilla albo ognisko. Jak sobie przypomnę nazwę miejscowości to napisze.