[Podkarpacie] 22 sierpień (sobota) Spot Krosno-Czarnorzeki!
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Grill jak najbardziej To wszyscy razem spotykamy się o godz. 16:00 pod Halą sportową w Krośnie. Zbiórka w Domaradzu ok godz 15:15. Myślę, że Ci co jadą np z Dębicy, Mielca itp dojadą do Rzeszowa i z tamtąd wszyscy razem polecicie na Krosno, po drodze w Domaradzu się spotkamy i pojedziemy już razem pod Halę. Odpowiada takie cuś?? <ok>
Z Dominikiem i jego kolegami lecimy przez Domaradz bo tak nam droga pasuje i o 16 będziemy pod hala sportowa.
co do gila to mam w domu tylko jego stan jest trochę opłakany ale w ostateczności mogę zabrać:D Bastek gdzie w krośnie można spokojnie zapalić?
ludzie szukam chętnych do spożywania piwka :lol: ochotuje ktoś??? :lol:
co do gila to mam w domu tylko jego stan jest trochę opłakany ale w ostateczności mogę zabrać:D Bastek gdzie w krośnie można spokojnie zapalić?
ludzie szukam chętnych do spożywania piwka :lol: ochotuje ktoś??? :lol:
dobo26, na strzelnicy w Czarnorzekach na pewno miejsce się znajdzie na grilla. Koło zamku odrzykońskiego może być gorzej, ale niedaleko jest też punkt widokowy, tylko nie znam drogi dojazdowej do niego ale na pewno Metal będzie wiedział co i jak... więc sądzę, że z miejscem na grilla nie będzie problemu <ok>