[Podkarpackie] Dębica, 6 Marca Sobota
[Podkarpackie] Dębica, 6 Marca Sobota
Witam Was Drodzy Spamerzy :mrgreen:
Jako że jest kilka chętnych na spocik w dębicy w najbliższy weekend, zakładam temacik.
Byłby ktoś chętny oprócz tych którzy wpadli na ten pomysł?
Moglibyśmy tak jak ostatnio do Mcdonalda na kawkę albo hamburgery, potem jakby ktoś chciał to do klona po jakieś części a potem może jakiś objazd miasta ? czy ognicho ?
Pisać ile chętnych
Pozdrowionka
Jako że jest kilka chętnych na spocik w dębicy w najbliższy weekend, zakładam temacik.
Byłby ktoś chętny oprócz tych którzy wpadli na ten pomysł?
Moglibyśmy tak jak ostatnio do Mcdonalda na kawkę albo hamburgery, potem jakby ktoś chciał to do klona po jakieś części a potem może jakiś objazd miasta ? czy ognicho ?
Pisać ile chętnych
Pozdrowionka
Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 09:18 przez rafałsz, łącznie zmieniany 1 raz.
Khm.. ja planuję Sobotę bo wtedy mam wolne, a niedziele pracującą. A co do objazdu czy ognicha zależy od pogody. Spotkalibyśmy się na Macu [Mc'Donaldzie] tak jak ostatnio i by się ustaliło.
Do klona pojechało by się tak jak kiedyś, przed spotem a od Klona by się wróciło na spot. Godzina np. 14 wyjazd do klona a start spotu 15:30/16
1. Rafałsz
2. Skejcik
Chętni dopisywać się Ja jestem za Sobotą.
Czekam na wypowiedzi innych.
Do klona pojechało by się tak jak kiedyś, przed spotem a od Klona by się wróciło na spot. Godzina np. 14 wyjazd do klona a start spotu 15:30/16
1. Rafałsz
2. Skejcik
Chętni dopisywać się Ja jestem za Sobotą.
Czekam na wypowiedzi innych.
- tajson0909
- Forum Audi 80
Koledzy, nie za często te spotkania? Jesteśmy jak na razie małą społecznością - fakt bardzo prężną - ale do LKA jeszcze nam trochę brakuje żeby organizować spoty co 2 tygodnie Myślę, że spotkanie raz na miesiąc-dwa wyłby w sam raz. Wtedy ludzie będą przyjeżdżali z większymi nowinkami i będzie większa chęć spotkania się i pochwalenia swoimi ewentualnymi modami
Chłopaki, co narzekacie? Przecież rzeszów był w lutym, teraz w marcu byłaby Debica, a poem kumulacja czasowa i wio do radymna, czy gdzie indziej... Poza tym w rzeszowie nie było połowy ludzi, więc i tak by nas było troche, jakby się zebrali na sobote. Co do modów, to myślę, że w marcu jeszcze się nikomu za bardzo nie chce, bo pogoda jeszcze zmienna, więc nawet jakby ten spot był 20 marca (wtedy jade na targi motoryzacyjne do Poznania, więc dla mnie też odpada ), to modów by nie było Ja jestem chętny, a więc lista w ruch... Dopisze jeszcze tomika, bo też chciał:
1. Rafałsz
2. Skejcik
3. garbi89
4. maciek12
5. Tomiko9
6. ...
1. Rafałsz
2. Skejcik
3. garbi89
4. maciek12
5. Tomiko9
6. ...
Organizwać można, tym bardziej jeśli kogoś ostatnio nie było w Rze-owie jak najbardziej powinien się wstawić w Dębicy . Ja wczoraj swoje zdanie na czacie wyraziłem jak dam rade to się pojawie jeśli nie to nikt płakać (mam nadzieje za mną) nie będzie :mrgreen: .
Chcę podkreślić że jak na razie wybieracie kierunki gdzie mam dość daleko 8-) . Odleglość dla mnie nie stanowi przeszkody mam nadzieje że dla was tez w najbliższej przyszłości nie będzie stanowić .
Chcę podkreślić że jak na razie wybieracie kierunki gdzie mam dość daleko 8-) . Odleglość dla mnie nie stanowi przeszkody mam nadzieje że dla was tez w najbliższej przyszłości nie będzie stanowić .
MaTTiass, ty za zadanie masz w tę sobote ( jak będziesz ) przekonać mnie do wypadu do radymna, więc jak cie nie bedzie, to bede płakał
Ja do Radymna też miałbym dużo km, a więc nie pękaj, kiedyś ci się odwdzięczymy tym, że ty sobie przed dom wyjdziesz, a my bedziemy jechać spory kawałek <ok>MaTTiass pisze:Chcę podkreślić że jak na razie wybieracie kierunki gdzie mam dość daleko . Odleglość dla mnie nie stanowi przeszkody mam nadzieje że dla was tez w najbliższej przyszłości nie będzie stanowić .
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub