[Podkarpackie] pogaduchy
- tajson0909
- Forum Audi 80
<ok> jak najbardziej panowie ale musze narazie wyzdrowiec bo miałem zabieg na kregoslopie w szpitalu i nie moge sie ruszac z łuzka juz od wigili tak w łuzku leze i zdycham a tu zasypało mi audiczke prawie 30 centa sniegu na niej lezy a ja niemoge wyjsc i jej odsniezyc zmula pozdrowionka dla wszystkich i wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku i gumowych drzew na drodze <ok>
Iruś!-zdrowiej nam szybciutko! i nie molestuj tyle łóżkatajson0909 pisze:<ok> jak najbardziej panowie ale musze narazie wyzdrowiec bo miałem zabieg na kregoslopie w szpitalu i nie moge sie ruszac z łuzka juz od wigili tak w łuzku leze i zdycham a tu zasypało mi audiczke prawie 30 centa sniegu na niej lezy a ja niemoge wyjsc i jej odsniezyc zmula pozdrowionka dla wszystkich i wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku i gumowych drzew na drodze <ok>
A tak na serio to szybkiego powrotu do zdrowia i Niuni
Przyłączam się, trzeba coś wypić na spocie..Tomiko9 pisze:Iruś!-zdrowiej nam szybciutko! i nie molestuj tyle łóżkatajson0909 pisze:<ok> jak najbardziej panowie ale musze narazie wyzdrowiec bo miałem zabieg na kregoslopie w szpitalu i nie moge sie ruszac z łuzka juz od wigili tak w łuzku leze i zdycham a tu zasypało mi audiczke prawie 30 centa sniegu na niej lezy a ja niemoge wyjsc i jej odsniezyc zmula pozdrowionka dla wszystkich i wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku i gumowych drzew na drodze <ok>
A tak na serio to szybkiego powrotu do zdrowia i Niuni
Toć ja to powiedziałem... bo przecież nikt nie pisze tyle co my, jak nas nie było to podforum PODKARPACIE jedynie wegetowało, a teraz małopolska nie dorasta nam do pięt. <lol>Tomiko9 pisze:Ty!-Łukaszku,a wiesz,że okrzyknęli nas największymi spamerami ?! <haha> no to trzeba coś wypićDAN 80 pisze:Przyłączam się, trzeba coś wypić na spocie..