[Podkarpackie] pogaduchy
Panowie zima nie śpi dlatego uważajcie na siebie. Poza tym u mnie w Radymnie ostatnio gość pozwolił sobie na szczyt głupoty, debilizmu, itp. itd. mianowicie przejechał przez tory kolejowe widząc iż rampa oraz sygnalizacja świetlna już działała. Na szczęscie tym razem człowiek (prawdopodobnie bez % a co by było gdyby %) opuszczający rampę widział że gość wjechał ale nie mogł wyjechać i otworzył mu rampę. Nie nakręcilem filmu iż kierowałem w tym czasie samochód.
Sam fakt że przejazdy kolejowe są jedne z najniebezpieczniejszych miejsc na których trzeba zwrocić szczegolną uwagę strzeżony czy też nie strzeżony przejazd.
Tym razem się udało...
KU PRZESTRODZE:
Sam fakt że przejazdy kolejowe są jedne z najniebezpieczniejszych miejsc na których trzeba zwrocić szczegolną uwagę strzeżony czy też nie strzeżony przejazd.
Tym razem się udało...
KU PRZESTRODZE:
Witam wszystkich. Myśle że to dobry temat żeby sie przywitac. Na chwilę obecną nie mam Audi ale w planach jest zakup :mrgreen: Dla tego pomału trzeba się orientować co i jak. Obecnie posiadam golfa mk3 którego pomału będe sie pozbywał no i z Waszą pomocą będe chciał znaleść ładny egzemplarz B4 z turboklekotem. Licze na to że kiedyś poznamy się na spocie. pozdro