[Podkarpackie] Sobota 12 grudnia - Dębica
Wiesz co powiem Ci szczerze że teraz mniejszą wagę przywiązuje do tego czym się poruszam, jeżdżę ciężarówką więc nie licząc grudnia i lipca z sierpniem kiedy to firmy na zachodzie nie pracują na pełnych obrotach i nie ma co wozić to jestem w domu średnio 3 dni w miesiącu, a szkoda na te 3 dni trzymać dobrego auta, bo za takie uważam Audi 80 skoro by tylko traciło na wartości teraz jeszcze jako takie pieniądze udało mi się za nie zebrać a za rok/dwa... raczej ani połowę z tego. <ok>rafałsz pisze:A co by się jej stało za 3 tyg ... Nie mów, że sprzedałeś tylko dlatego, że musisz wyjechać na 2-3 tyg z domu ... Ale chyba kupisz kolejną ...? :->
A Vectra zła nie jest, ma taką zaletę że zostawiam na parkingu i się nie martwię że mnie ktoś zarysuje.. :mrgreen:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
no dobrze niki że przypomniałeś bo miałem Wam napisać wszystko... tylko sobie zapomniałem z deczka <ok> :oops:Niki20 pisze:No dobra panowie pasuje szczegóły dopracowac co do spotu. <ok> Godzina i miejsce?? Data już jest - 12 grudzień.
Więc tak panowie, jeśli nie macie nic przeciwko to spotykamy się o 14 lub 15 wedle Waszego życzenia na parkingu przy McDonaldzie, jadąc od rzeszowa i wjeżdżając do dębicy zobaczycie go po prawej stronie, skręcicie i będziecie na miejscu potem na 50% jedziemy do kolegi KLONA, ale to nie jest pewne, Marcin ma mi jeszcze dać znać. Następnie udajemy się do lasu na ul. Polnej gdzie palimy grilla bądź ognicho, kiełbaski kupimy po drodze A jeśli będzie padać deszcz możemy skoczyć na parking pod Kauflandem. Odpowiada Wam takie coś?
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
a jeśli będzie padać śnieg? <lol>rafałsz pisze:A jeśli będzie padać deszcz możemy skoczyć na parking pod Kauflandem. Odpowiada Wam takie coś?
Jadąc z Tarnowa McDonald jest po lewej stronie. Chyba wiem który to jestrafałsz pisze:jadąc od rzeszowa i wjeżdżając do dębicy zobaczycie go po prawej stronie,
Ja dam znać dopiero czwartek/piątek czy będę.