[Podkarpackie] Sobota 12 grudnia - Dębica
Wiesz co powiem Ci szczerze że teraz mniejszą wagę przywiązuje do tego czym się poruszam, jeżdżę ciężarówką więc nie licząc grudnia i lipca z sierpniem kiedy to firmy na zachodzie nie pracują na pełnych obrotach i nie ma co wozić to jestem w domu średnio 3 dni w miesiącu, a szkoda na te 3 dni trzymać dobrego auta, bo za takie uważam Audi 80 skoro by tylko traciło na wartości teraz jeszcze jako takie pieniądze udało mi się za nie zebrać a za rok/dwa... raczej ani połowę z tego. <ok>rafałsz pisze:A co by się jej stało za 3 tyg ... Nie mów, że sprzedałeś tylko dlatego, że musisz wyjechać na 2-3 tyg z domu ... Ale chyba kupisz kolejną ...? :->
A Vectra zła nie jest, ma taką zaletę że zostawiam na parkingu i się nie martwię że mnie ktoś zarysuje.. :mrgreen:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
no dobrze niki że przypomniałeś bo miałem Wam napisać wszystko... tylko sobie zapomniałem z deczka <ok> :oops:Niki20 pisze:No dobra panowie pasuje szczegóły dopracowac co do spotu. <ok> Godzina i miejsce?? Data już jest - 12 grudzień.
Więc tak panowie, jeśli nie macie nic przeciwko to spotykamy się o 14 lub 15 wedle Waszego życzenia na parkingu przy McDonaldzie, jadąc od rzeszowa i wjeżdżając do dębicy zobaczycie go po prawej stronie, skręcicie i będziecie na miejscu

- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
a jeśli będzie padać śnieg? <lol>rafałsz pisze:A jeśli będzie padać deszcz możemy skoczyć na parking pod Kauflandem. Odpowiada Wam takie coś?
Jadąc z Tarnowa McDonald jest po lewej stronie. Chyba wiem który to jestrafałsz pisze:jadąc od rzeszowa i wjeżdżając do dębicy zobaczycie go po prawej stronie,

Ja dam znać dopiero czwartek/piątek czy będę.