[sprzedawca] forumowicz duo
Dobrze ale gornik, powiedz mi co mnie to obchodzi ?. Jestem klientem wpłaciłem pieniądze,czekam prawie tydzień na paczkę,nie ma kontaktu z nim.. Więc co można sobie pomyśleć ? Jeżeli duo jest tak zalatany to niech się nie bierze za handlowanie . :roll:gornik pisze:Znając życie Łukasz jest tak zalatany
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
A tu tydzień,paczki nie ma i kontaktu z nim też :roll:wujo1 pisze:ale na szczęście kontakt jako taki był i paczka doszła
http://allegro.pl/audi-80-b4-avant-lamp ... 77103.html a tu aukcja wystawiona przez niego dzisiaj :evil: :evil:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
slugs, jak najbardziej masz racje w tym co napisałeś czekam tylko aż Pan zabiegany wyśle mi z łaski swojej paczkę albo proszę o zwrot kasy.. Bo za dobrej opinii o sobie nie wyrabia. I to trochę dziwne że jak ktoś daje negatywnego posta w tym temacie to nagle już lecą komentarze jak z nim dobrze robić interesy .
dobry wieczór wszystkim. nie było nie ostatnio - były różne kłopoty min. zdrowotne, stąd ta cisza. Jeżeli chodzi o wysyłki tak ogólnie to powiem tak: opóznienia się zdarzały, zdarzają i będą zdarzać niestety tak już jest i każdy kto się obraca w świecie motoryzacji doskonale sobie z tego zdaje sprawę i ma z tym doczynienia .. lakiernicy blacharze mechanicy ludzie od części nie znam świętych i nie wynika to z naszego lenistwa, bo każdy by chciał ogarnąć temat, zapomnieć i zająć się następnym. Osobiście wysłam kilka, kilkanaście paczek dziennie więc trudno wszystkich zadowolić ja się cieszę, że Ci nie zadowoleni to jednak kropla w morzu z całości, tych co "nie mieli szczęścia" serdecznie przepraszam - nie bierzcie tego do siebie personalnie, jest dużo pracy i trzeba ogaraniać i "pan zajęty to robi"
a teraz tak konkretnie:
Koral kaskę otrzymałem od Ciebie 14go wieczorem się zaksięgowała, a część będziesz mieć jutro więc nie wiem jakim cudem czekasz już tydzień ?
PawełRybak z częściami dla Ciebie wiesz jak jest juz byś miał dawno temu to wszystko, ale skoro zależy Ci uniknięciu kosztów transportu to musiałeś czekać - sam rozumiesz ... sprawa już ogarnięta i temat załatwiony
tak ogólnie chciałbym powiedzieć iż tak samo szanuję kogoś kto kupi coś za 10pln jak i tego co wyda 1000pln .. i jeżeli ktoś czeka na graty dwa, trzy dni robocze to myślę że nie jest to naprawdę dużo. Zawsze znajdzie się ktoś kto musi mieć część pilną bo bez tego auto nie ruszy i tacy ludzie mają pierszeństwo u mnie, a ktoś kto zamówi pierdółkę do wnętrza jak poczeka na to konto to myślę iż tragedia się nie stanie.
a teraz tak konkretnie:
Koral kaskę otrzymałem od Ciebie 14go wieczorem się zaksięgowała, a część będziesz mieć jutro więc nie wiem jakim cudem czekasz już tydzień ?
PawełRybak z częściami dla Ciebie wiesz jak jest juz byś miał dawno temu to wszystko, ale skoro zależy Ci uniknięciu kosztów transportu to musiałeś czekać - sam rozumiesz ... sprawa już ogarnięta i temat załatwiony
tak ogólnie chciałbym powiedzieć iż tak samo szanuję kogoś kto kupi coś za 10pln jak i tego co wyda 1000pln .. i jeżeli ktoś czeka na graty dwa, trzy dni robocze to myślę że nie jest to naprawdę dużo. Zawsze znajdzie się ktoś kto musi mieć część pilną bo bez tego auto nie ruszy i tacy ludzie mają pierszeństwo u mnie, a ktoś kto zamówi pierdółkę do wnętrza jak poczeka na to konto to myślę iż tragedia się nie stanie.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: