Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[sprzedawca] forumowicz duo

Tylko użytkownik tego forum!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arteriusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arteriusz » 19 paź 2012, 11:50

Nikt mnie prosił, dziwne z tym spoznieniem ja chandlowałem, i jakos po tygodniu nikt nic mi nie zazucił bo sie spoznilem, widocznie uznali Cie za kłamce a teraz probujesz sie od wdzieczyc komus za swoje bledy. rubta co chceta :-D

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 19 paź 2012, 13:43

Arteriusz - popraw ortografię ;-)

Awatar użytkownika
Arteriusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arteriusz » 19 paź 2012, 15:36

EEE tam :-P szybko pisze i nie mam czasu na ą,ę itp

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 19 paź 2012, 15:43

Arteriusz pisze:jakos po tygodniu nikt nic mi nie zazucił bo sie spoznilem, widocznie uznali Cie za kłamce a teraz probujesz sie od wdzieczyc komus za swoje bledy
Człowieku, o czym ty w ogóle ? :roll: W tym temacie rozmawiamy o duo i jego zaniedbaniach względem klientów i tego się trzymajmy.

Czyli wg twojej teorii moim błędem jest że zapłaciłem duo i z nadzieją i cierpliwością ponad miesiąc czekam na paczkę ?
Arteriusz pisze:EEE tam :-P szybko pisze i nie mam czasu na ą,ę itp
ą, ę to pół biedy, ja myślę że bardziej chodzi o:
Arteriusz pisze:chandlowałem
Arteriusz pisze:zazucił
Arteriusz pisze:rubta
:-P

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 19 paź 2012, 18:07

Arteriusz pisze:EEE tam :-P szybko pisze i nie mam czasu na ą,ę itp
To akurat gramatyka <ok>

masrepus
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: masrepus » 19 paź 2012, 19:24

oj, duo jak duo każdy wie po co się spinać, nie za miesiąc to za dwa sprawa się wyjaśni. Każdy o każdym swoje zdanie ma z tych co sa od dawna. Jak mam dużo czasu to sam kupuję czasami coś u duo, najlepiej to samemu sobie od niego odebrać bo inaczej to różnie taka prawda. Sam taki jestem i siebie nie polecam.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 19 paź 2012, 21:36

no kurna, prosta sprawa, jak nie macie ochoty robic z łukaszem transakcji, to nie róbcie i tyle. bo potem wychodza własnie takie "obrabiania dupy" które tu widac.... gromo ludzi kupuje i nie narzeka.....
a niektórzy sami sobie szkodzą bo jesli wiecie jaka jest sytuacja z Duem, ze nieraz paczka leci 3 tygodnie, a wy potrzebujecie towar na pojutrze to po prostu nie zawracajcie mu dupy. to nie jest centrum Last Minute....

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 20 paź 2012, 08:19

Lucazzz pisze:jak nie macie ochoty robic z łukaszem transakcji, to nie róbcie i tyle. bo potem wychodza własnie takie "obrabiania dupy" które tu widac
Odwracasz kota ogonem - jakby duo się wywiązywał to nie miałby "obrobionej dupy" :-P
Lucazzz pisze:gromo ludzi kupuje i nie narzeka
Wiesz, jeśli komuś nie przeszkadza że czeka na towar miesiącami, nie uzyskuje żadnej odpowiedzi na maile itp - to ok, widać nie ma wielkich wymagań wobec swoich kontrahentów.
Lucazzz pisze:nieraz paczka leci 3 tygodnie, a wy potrzebujecie towar na pojutrze to po prostu nie zawracajcie mu dupy
To niech wszem i wobec to ogłosi - bo inaczej, to właśnie on ludziom dupę zawraca oferując swoje towary i później się wobec ludzi nie wywiązując.

Ja trafiłem na jego ogłoszenie, a nie zawracałem mu dupę. Trzeba było w ogłoszeniu napisać: jestem nierozgarnięty, paczki wysyłam kiedy chcę i olewam klienta. Zapraszam do zakupów.

Domyślam się że to Wasz koleś i go bronicie - ale bądźmy obiektywni. ;-)

Tak nawiasem mówiąc to duo mógłby zajrzeć do tego tematu i się ustosunkować, ale jak widać - nie zależy mu.

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 20 paź 2012, 10:29

Nie bardzo rozumiem o co tutaj chodzi, jakieś kółko wzajemnej adoracji ? to że poszczególne osoby kupiły coś u Duo i było ok bo zdobyły jakieś mało spotykane rzeczy nie oznacza że on może robić co chce.

- mówimy o sytuacji wpłacenie pieniędzy 13.09.2012 i do dziś dzień tj. 20.10.2012 niema towaru i nie ma kasy na koncie. Kontakt praktycznie minimalny jeden mail na 2 tygodnie.

- reasumując bo nie wszyscy kumają, można poczekać jak sprzedający WYKAZUJE chęci sprzedaży, a pisanie o paczkach które zostały nadanie a nie zostały to zwykłe kłamstwo i tylko o takiej sytuacji tu mówimy.

To nie moje pierwsze zakupy u niego i wcześniej było ok, co nie zwalnia go od uczciwego podejścia do tematu.

Wszyscy co go bronią dają przyzwolenie na takie praktyki ale dlaczego ? bo to Duo ? czegoś nie rozumiem albo akceptujemy od wszystkich takie zachowanie albo od nikogo. Duo przed zakupem nie poinformował mnie, że muszę poczekać 5 tyg. i nadal nie mieć ani kasy ani towaru, gdyby to zrobił wiedział bym czy się decydować czy nie.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 20 paź 2012, 18:38

tomek83, ale właśnie od tego są takie tematy żeby unikać nieporozumień i nie mieć wątpliwości - Kupić czy nie...

Pozdro

I nie jest o mój koles... Po prostu nigdy nie miałem problemów z gościem i tyle... <ok>

Awatar użytkownika
Bronek27
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Bronek27 » 21 paź 2012, 11:34

ja coś skrobę od siebie bblllaaa bblllaaa blllaaaa bbblllaaaaaa wiec tak DUO wysłał mi część w ciemno bez kasy chciałem za pobraniem wysłał bez niczego sprawnie szybko wiec polecam i do puki tak będzie że coś kupie od niego i nie będzie problemów to będę go polecał :mrgreen:

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 21 paź 2012, 12:16

Bronek27 pisze:ja coś skrobę od siebie bblllaaa bblllaaa blllaaaa bbblllaaaaaa wiec tak DUO wysłał mi część w ciemno bez kasy chciałem za pobraniem wysłał bez niczego sprawnie szybko wiec polecam i do puki tak będzie że coś kupie od niego i nie będzie problemów to będę go polecał :mrgreen:
Ustosunkuj się do naszych przypadków, patrz kilka postów wyżej i odpowiedz na pytanie czy taka sytuacja jest normalna ?

Awatar użytkownika
PuSzEk
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Bartek
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: PuSzEk » 21 paź 2012, 12:22

duo grasuje po forum ale coś omija ten wątek :-P

Awatar użytkownika
Bronek27
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Bronek27 » 21 paź 2012, 12:26

po co mam zabierać głos czy jest tak czy jest tak ja jestem puki co zadowolony wiec nie będę nakręcał tematu kto i ile czeka na towar i że jest nie zadowolony temat jest czy ktoś poleca czy nie poleca wiec ja polecam bo się nie przejechałem na nim puki co i to też napisałem jeśli miał bym inna sprawę z nim to bym napisał coś innego dupy mu nie wylizałem on mi też nie osobiście go nie znam nie mam powodu bu go na rękach nosić chciałem cześć wysłał mi w ciemno bez kasy szybko wiec go polecam ale może się to zmienić przy następnym dilu tyle!

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 21 paź 2012, 12:38

To tak jak u mnie.
Potrzebna mi była na juz chłodnica bo miałem wyjazd na wakacje to duo wysłał zanim zdążyłem zrobić przelew za nią. Chłodnica do dzisiaj chodzi elegancko.

Natomiast na dmuchawę się naczekałem ze 3 tygodnie i po zamontowaniu zdechła po 4 tygodniach.
Jak trafisz.
A co do towaru (dmuchawa która padła) nie mam pretensji bo ze starymi częściami tak jest że nie wiesz kiedy polecą. Chcesz mieć pewność i gwarancję - to kupuje się nowe części.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam lub nie Klubowicza”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl