Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[sprzedawca] forumowicz duo

Tylko użytkownik tego forum!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 27 paź 2012, 13:34

Kolejny zakup i kolejne zadowolenie <piwo>

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 27 paź 2012, 19:37

Kokolino pisze:Kolejny zakup i kolejne zadowolenie
Widać wg duo są równi i równiejsi. :-?

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 27 paź 2012, 19:42

tomek83 pisze:
Kokolino pisze:Kolejny zakup i kolejne zadowolenie
Widać wg duo są równi i równiejsi. :-?
Zupełnie nie rozumiem.
Kupowałem u Duo klamoty jak jeszcze forum raczkowało na samym początku istnienia forum. Ja sie nie zawiodłem więc pisze jak jest. Zawsze miałem w miarę szybko i w dobrej cenie do tego w stanie zgodnym z fotami i opisem.

Awatar użytkownika
Arteriusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arteriusz » 28 paź 2012, 00:23

to wtedy i duo raczkował :-P nie pasuje to na allegro kupujcie. jak sie niema co sie lubi ,to sie lubi co sie ma, takie ;-) życie

Quest
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Quest » 28 paź 2012, 08:46

Nie pozostaje mi nic innego jak polecić kolegę DUO. Wysłał mi paczkę zanim za nią zapłaciłem, miałem zapłacić dopiero po odbiorze.

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 28 paź 2012, 10:54

Arteriusz pisze:to wtedy i duo raczkował :-P nie pasuje to na allegro kupujcie. jak sie niema co sie lubi ,to sie lubi co sie ma, takie ;-) życie
Kolega najwyraźniej ma jakieś specjalne bonifikaty za takie wsparcie?

Powiem tak, dziś mija 45 dzień od wpłacenia kasy na konto Łukasza. 9 dni temu napisał, że wpłacił mi pieniądze i oczywiście nie mam ich do dnia dzisiejszego. Wbijam już w te pieniądze nie będę do niego pisał. Jak chcecie mogę powklejać dowody wpłat itd. To są FAKTY w takim przypadku ciężko napisać, że się kogoś poleca :-/ wolałbym tą kasę wpłacić na utrzymanie klubu ...

[ Dodano: 2012-10-28, 11:49 ]
Ta 100 zł ... to by se poczekali. Duo bez kitu naprawdę nie chcesz kandydować na polityka ? Donald też obiecuje i wiedzie mu się całkiem dobrze <ok>

(...) moja wypowiedź była do postu który został usunięty przez autora Duo. :shock:

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 28 paź 2012, 15:01

Quest pisze:Nie pozostaje mi nic innego jak polecić kolegę DUO. Wysłał mi paczkę zanim za nią zapłaciłem, miałem zapłacić dopiero po odbiorze.
Widać duo może sobie pozwolić na takie "luzackie traktowanie" co niektórych klientów, jeśli inni mu wpłacają a paczki im w ogóle nie wysyła i olewa ich. Bilans i tak mu zapewne wychodzi "na plus".
radi88 pisze:9 dni temu napisał, że wpłacił mi pieniądze i oczywiście nie mam ich do dnia dzisiejszego.
U mnie podobnie - miał przelać z powrotem wpłaconą kasę i na razie cisza.
radi88 pisze:(...) moja wypowiedź była do postu który został usunięty przez autora Duo. :shock:
Słusznie już wcześniej napisałeś że tworzy się tu kółko wzajemnej adoracji, nakręcone zapewne przez autora. Duo widząc że jego reputacja spada - zamiast się ogarnąć i naprawić błędy, nagonił kilku "kolesi" aby powpisywali wątki typu "wszystko ok, polecam zakupy u duo", żeby te negatywy kierowane pod jego adresem rozmyły się :-?

Do tego dołożył przemówienie, jakiego by się polityk nie powstydził i myśli że wszystko jest ok.

Jak dla mnie to ogólnie cała sytuacja jest żenująca, jakbym ja traktował tak swoich kontrahentów, klientów i ogólnie rzecz biorąc - ludzi to bym jeździł dawno taczką, albo d**ą po nieheblowanej desce a mieszkał w szopie. Jestem zdumiony jak takiemu duo się udaje "utrzymanie na powierzchni", jeśli tak niepoważnie traktuje innych.

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 28 paź 2012, 15:09

Tego już nie wiemy, nie ma sensu wyciągać aż tak daleko idących wniosków kolego, ja tam już odpuszczam, mam ważniejsze problemy w życiu niż ta sprawa, swoje napisałem każdy niech zrobi jak zechce, a Łukasza rozliczy Bóg i historia o nim na forum (...) albo fiskus :mrgreen:

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 28 paź 2012, 15:12

radi88 pisze:ja tam już odpuszczam, mam ważniejsze problemy w życiu niż ta sprawa
Chyba masz rację, szkoda czasu i zdrowia. Do zainteresowanego i tak to nie dotrze.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 28 paź 2012, 16:14

tomek83 pisze:zamiast się ogarnąć i naprawić błędy
czyli wyjaśnic zaistniałą sytuacje i rozwiązać wynikły problem co też uczyniłem w obydwu wypadkach. Konktatowałem sie z wami i sprawy zostały wyjaśnione. Pieniądzę wam oddałem. Wpłacone zostały w okienku pocztowym. Jeżeli ich jeszcze nie ma to na pewno lada chwila będą. Szczerze to również wolałbym aby wszystko poszło jak potrzeba bo nie bardzo widzę "swój interes" w zaistniałej sytuacji.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 28 paź 2012, 16:18

duo pisze:
tomek83 pisze:zamiast się ogarnąć i naprawić błędy
czyli wyjaśnic zaistniałą sytuacje i rozwiązać wynikły problem co też uczyniłem w obydwu wypadkach. Konktatowałem sie z wami i sprawy zostały wyjaśnione. Pieniądzę wam oddałem. Wpłacone zostały w okienku pocztowym. Jeżeli ich jeszcze nie ma to na pewno lada chwila będą. Szczerze to również wolałbym aby wszystko poszło jak potrzeba bo nie bardzo widzę "swój interes" w zaistniałej sytuacji.
Pozdrawiam.
Jak wkleisz dzisiaj potwierdzenie nadania pieniędzy z datą 19.10.2012 to zamknę mordę i Cie przeproszę za spam.

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 28 paź 2012, 16:58

duo pisze:Jak wkleisz dzisiaj potwierdzenie nadania pieniędzy z datą 19.10.2012 to zamknę mordę i Cie przeproszę za spam.
Dołączam się do prośby kolegi - pokaż nam potw. nadania przelewu (zdjęcia, skany - byle było cokolwiek widać) a skończy się dyskusja (którą nietrafnie moim zdaniem nazywasz spamem, bo dyskusja akurat jest na temat). A jak otrzymamy faktycznie zwroty pieniędzy na konto - sprawa będzie załatwiona.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 28 paź 2012, 17:14

Jakoś nie wierzę w nieczyste intencje Łukasza. Wiele razy robiłem z nim interesy i nieraz było tak, że wpłacałem mu kasę po otrzymaniu przesyłki. Nigdy z tego powodu nie robił problemu. Zgada się, że czasem jest poślizg w terminie wysyłki towaru, ale to przy stylu życia duo można zrozumieć ;-)

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 28 paź 2012, 18:08

Bastek pisze:Zgada się, że czasem jest poślizg w terminie wysyłki towaru, ale to przy stylu życia duo można zrozumieć ;-)
Nie znam jego stylu życia i nie mi ten styl życia oceniać. Ja go oceniam tylko przez pryzmat wywiązywania się ze zobowiązań, a to wypada jednak dość marnie.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 28 paź 2012, 19:06

Skoro Ci to nie odpowiada, to po uregulowaniu spraw pomiędzy Wami, już więcej nie skorzystasz z usług duo i sprawa zamknięta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam lub nie Klubowicza”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl