[sprzedawca] forumowicz duo
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Zupełnie nie rozumiem.tomek83 pisze:Widać wg duo są równi i równiejsi.Kokolino pisze:Kolejny zakup i kolejne zadowolenie
Kupowałem u Duo klamoty jak jeszcze forum raczkowało na samym początku istnienia forum. Ja sie nie zawiodłem więc pisze jak jest. Zawsze miałem w miarę szybko i w dobrej cenie do tego w stanie zgodnym z fotami i opisem.
Kolega najwyraźniej ma jakieś specjalne bonifikaty za takie wsparcie?Arteriusz pisze:to wtedy i duo raczkował nie pasuje to na allegro kupujcie. jak sie niema co sie lubi ,to sie lubi co sie ma, takie życie
Powiem tak, dziś mija 45 dzień od wpłacenia kasy na konto Łukasza. 9 dni temu napisał, że wpłacił mi pieniądze i oczywiście nie mam ich do dnia dzisiejszego. Wbijam już w te pieniądze nie będę do niego pisał. Jak chcecie mogę powklejać dowody wpłat itd. To są FAKTY w takim przypadku ciężko napisać, że się kogoś poleca wolałbym tą kasę wpłacić na utrzymanie klubu ...
[ Dodano: 2012-10-28, 11:49 ]
Ta 100 zł ... to by se poczekali. Duo bez kitu naprawdę nie chcesz kandydować na polityka ? Donald też obiecuje i wiedzie mu się całkiem dobrze <ok>
(...) moja wypowiedź była do postu który został usunięty przez autora Duo. :shock:
Widać duo może sobie pozwolić na takie "luzackie traktowanie" co niektórych klientów, jeśli inni mu wpłacają a paczki im w ogóle nie wysyła i olewa ich. Bilans i tak mu zapewne wychodzi "na plus".Quest pisze:Nie pozostaje mi nic innego jak polecić kolegę DUO. Wysłał mi paczkę zanim za nią zapłaciłem, miałem zapłacić dopiero po odbiorze.
U mnie podobnie - miał przelać z powrotem wpłaconą kasę i na razie cisza.radi88 pisze:9 dni temu napisał, że wpłacił mi pieniądze i oczywiście nie mam ich do dnia dzisiejszego.
Słusznie już wcześniej napisałeś że tworzy się tu kółko wzajemnej adoracji, nakręcone zapewne przez autora. Duo widząc że jego reputacja spada - zamiast się ogarnąć i naprawić błędy, nagonił kilku "kolesi" aby powpisywali wątki typu "wszystko ok, polecam zakupy u duo", żeby te negatywy kierowane pod jego adresem rozmyły sięradi88 pisze:(...) moja wypowiedź była do postu który został usunięty przez autora Duo. :shock:
Do tego dołożył przemówienie, jakiego by się polityk nie powstydził i myśli że wszystko jest ok.
Jak dla mnie to ogólnie cała sytuacja jest żenująca, jakbym ja traktował tak swoich kontrahentów, klientów i ogólnie rzecz biorąc - ludzi to bym jeździł dawno taczką, albo d**ą po nieheblowanej desce a mieszkał w szopie. Jestem zdumiony jak takiemu duo się udaje "utrzymanie na powierzchni", jeśli tak niepoważnie traktuje innych.
czyli wyjaśnic zaistniałą sytuacje i rozwiązać wynikły problem co też uczyniłem w obydwu wypadkach. Konktatowałem sie z wami i sprawy zostały wyjaśnione. Pieniądzę wam oddałem. Wpłacone zostały w okienku pocztowym. Jeżeli ich jeszcze nie ma to na pewno lada chwila będą. Szczerze to również wolałbym aby wszystko poszło jak potrzeba bo nie bardzo widzę "swój interes" w zaistniałej sytuacji.tomek83 pisze:zamiast się ogarnąć i naprawić błędy
Pozdrawiam.
Jak wkleisz dzisiaj potwierdzenie nadania pieniędzy z datą 19.10.2012 to zamknę mordę i Cie przeproszę za spam.duo pisze:czyli wyjaśnic zaistniałą sytuacje i rozwiązać wynikły problem co też uczyniłem w obydwu wypadkach. Konktatowałem sie z wami i sprawy zostały wyjaśnione. Pieniądzę wam oddałem. Wpłacone zostały w okienku pocztowym. Jeżeli ich jeszcze nie ma to na pewno lada chwila będą. Szczerze to również wolałbym aby wszystko poszło jak potrzeba bo nie bardzo widzę "swój interes" w zaistniałej sytuacji.tomek83 pisze:zamiast się ogarnąć i naprawić błędy
Pozdrawiam.
Dołączam się do prośby kolegi - pokaż nam potw. nadania przelewu (zdjęcia, skany - byle było cokolwiek widać) a skończy się dyskusja (którą nietrafnie moim zdaniem nazywasz spamem, bo dyskusja akurat jest na temat). A jak otrzymamy faktycznie zwroty pieniędzy na konto - sprawa będzie załatwiona.duo pisze:Jak wkleisz dzisiaj potwierdzenie nadania pieniędzy z datą 19.10.2012 to zamknę mordę i Cie przeproszę za spam.