[SPRZEDAWCA] Forumowicz tomkom1
[SPRZEDAWCA] Forumowicz tomkom1
Polecam dobre ceny, dobry kontakt, szybka wysyłka dobrze zapakowanych części. 100% zadowolenia.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 22:21 przez nitromek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga NIE POLECAM Tomkom1
Nie polecam tego Pana kupiliśmy od niego rączki podświetlane do podsufitki jakiś czas temu za 150zł z wysyłką do dziś nie mamy tych rączek ani pieniędzy. Twierdził, że wysłał a potwierdzenia wysyłki też nie dostaliśmy, wykręcał się trudną sytuacją w rodzinie( jakiś pogrzeb za granicą) a jak się upomnieliśmy o zwrot pieniędzy odgrażał się że jak się spotkamy to zobaczymy itp. Niektórzy koledzy z forum wiedzą o co chodzi.
heheh,nie odzywam sie bo nei lubie byc swiadkiem w swojej sprawie.
zarejestrowalas sie niby kingo tylko po to zeby mi dowalic..sytuacja taka nie miala miejsca i miec nie mogla.ostatni pogrzeb za granica mialem 3 lata temu.wtedy tak naprawde nie handlowalem jeszcze czesciami.moj numer telefonu istnieje w sieci od minimum 12 lat.
mowa o jakichs grozbach?i co teraz nagle przestalas sie niby bac?
nikt nigdy nie odszedl bez czesci lub zwrotu kasy jesli czesc okazala sie uszkodzona przed wysylka lub w czasie wysylki..
raczki od xxx czasu sprzedaje po 20zl za sztuke..wiec liczac 4 sztuki nie wiem skad wyszlo ci kobieto 150zl.
a co jest najlepsze to przez wiekszosc czasu moje czesci sprzedawal dzieki uprzejmosci kolega espe.poprostu pomagal mi bo mial troche wiecej czasu..wiec to juz wogole takie oskarzenie zakrawa na kpine
ps.czy na tym forum juz zrezygnowano z egzekwowania koniecznosci chociazby przywitania sie w odpowiednim dziale?
[ Dodano: 2015-03-23, 15:25 ]
az mnie smiech bierze przepraszam..tak mi sie przypomnialo
przez espego sprzedalem tutaj ok 100 przekaznikow 99.nieraz i nie dwa wysylalem nie domagajac sie niby zepsutego do zwrotu.nieraz i nie dwa przeslalem dwa razy bo nie zaznaczylem ze wyslalem..nie raz i nie dwa ludzie dostali w zasadzie na kreche.
zarejestrowalas sie niby kingo tylko po to zeby mi dowalic..sytuacja taka nie miala miejsca i miec nie mogla.ostatni pogrzeb za granica mialem 3 lata temu.wtedy tak naprawde nie handlowalem jeszcze czesciami.moj numer telefonu istnieje w sieci od minimum 12 lat.
mowa o jakichs grozbach?i co teraz nagle przestalas sie niby bac?
nikt nigdy nie odszedl bez czesci lub zwrotu kasy jesli czesc okazala sie uszkodzona przed wysylka lub w czasie wysylki..
raczki od xxx czasu sprzedaje po 20zl za sztuke..wiec liczac 4 sztuki nie wiem skad wyszlo ci kobieto 150zl.
a co jest najlepsze to przez wiekszosc czasu moje czesci sprzedawal dzieki uprzejmosci kolega espe.poprostu pomagal mi bo mial troche wiecej czasu..wiec to juz wogole takie oskarzenie zakrawa na kpine
ps.czy na tym forum juz zrezygnowano z egzekwowania koniecznosci chociazby przywitania sie w odpowiednim dziale?
[ Dodano: 2015-03-23, 15:25 ]
az mnie smiech bierze przepraszam..tak mi sie przypomnialo
przez espego sprzedalem tutaj ok 100 przekaznikow 99.nieraz i nie dwa wysylalem nie domagajac sie niby zepsutego do zwrotu.nieraz i nie dwa przeslalem dwa razy bo nie zaznaczylem ze wyslalem..nie raz i nie dwa ludzie dostali w zasadzie na kreche.
no to emanuelku przedstawie moja wersje twojego zakupu..ktora potwierdzi tez espe.
[ Dodano: 2015-08-06, 23:48 ]
https://audi80.pl/topics41/odradzame ... htm#988976
-spor tomkom1-straznik teksasu emanuell-historia prawdziwa.
[ Dodano: 2015-08-06, 23:48 ]
https://audi80.pl/topics41/odradzame ... htm#988976
-spor tomkom1-straznik teksasu emanuell-historia prawdziwa.