[ Nie polecam ! ] Sprzedawca DraKio
- karol_17
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Ciekawy jestem komu wysłałeś zdjęcia ten listwy w zderza ? Bo chyba adminowi nie mi , a po 2 to od tamtej pory nawet na pw nie odpisujesz , pisałem i nic powiedziałem ze chce oddać a ty nic . wiec co teraz ci brakło głosu , ja tez nie jestem na forum od wczoraj i z nie jednym robiłem interesy nie na takie pieniądze ale to jest przesada , zapytam Zany jak się robi interesy !
- FilippoAudi80
- Forum Audi 80
nie oszukuj kolego, ja miałem coś do ciebie i dobrze o tym wiesz.DraKio pisze: jakos nikt nigdy do mnie nie mial
Ja również nie polecam tego użytkownika. Nic od niego nie kupujcie a tym bardziej alufelg, sprzedał mi wszystkie kompletnie krzywe i wypierał się że nie, że wszystkie są prościutkie jak nie wiem co. Pozdrawiam i jeszcze raz naprawde szczerze odradzam. Szerokości
tak krzywe według Ciebie a tak naprawde Ci sie kolorek nie podobal:)FilippoAudi80 pisze:nie oszukuj kolego, ja miałem coś do ciebie i dobrze o tym wiesz.DraKio pisze: jakos nikt nigdy do mnie nie mial
Ja również nie polecam tego użytkownika. Nic od niego nie kupujcie a tym bardziej alufelg, sprzedał mi wszystkie kompletnie krzywe i wypierał się że nie, że wszystkie są prościutkie jak nie wiem co. Pozdrawiam i jeszcze raz naprawde szczerze odradzam. Szerokości
jakos mi odeslales je i sprzedalem innemu klubowiczowi i jezdzi do dzis i nic nie mowi ze krzywe bo sa proste jak drut
- FilippoAudi80
- Forum Audi 80
DraKio, Jesteś smieszny, napisz do tego klubowicza czy mozesz dac mi do niego namiary, ja bym chetnie z nim pogadal
[ Dodano: 2013-03-24, 13:13 ]
albo sprzedałeś mu za 100zł a on sobie wyprostował to jeździ, poza tym nie masz zadnej pozytywnej opinij wiec nikt od ciebie nic juz nie kupi na tym forum, pozdro
[ Dodano: 2013-03-24, 13:13 ]
albo sprzedałeś mu za 100zł a on sobie wyprostował to jeździ, poza tym nie masz zadnej pozytywnej opinij wiec nikt od ciebie nic juz nie kupi na tym forum, pozdro
FilippoAudi80 a co to były za felgi?
Ja również nie polecam tego użytkownika. Kupiłem od niego Borbety i jak się okazało później jedna felga jest pęknięta, więc zażądałem rekompensaty, a on mi zarzuca, że ja tą felgę uszkodziłem i nic mi nie odda. Ogólnie zachowuje się arogancko i bezkarnie. Dodam jeszcze tylko tyle, że felgi leżą mi w pokoju i nie zdążyłem ich nawet na auto przymierzyć. Poszedłem mu na rękę, bo felgi były na allegro wystawione i załatwiliśmy to poza allegro. Tak więc nie radzę niczego od niego kupować, a pieniądze, albo mi przeleje, albo będę zmuszony odebrać je osobiście.
Ja również nie polecam tego użytkownika. Kupiłem od niego Borbety i jak się okazało później jedna felga jest pęknięta, więc zażądałem rekompensaty, a on mi zarzuca, że ja tą felgę uszkodziłem i nic mi nie odda. Ogólnie zachowuje się arogancko i bezkarnie. Dodam jeszcze tylko tyle, że felgi leżą mi w pokoju i nie zdążyłem ich nawet na auto przymierzyć. Poszedłem mu na rękę, bo felgi były na allegro wystawione i załatwiliśmy to poza allegro. Tak więc nie radzę niczego od niego kupować, a pieniądze, albo mi przeleje, albo będę zmuszony odebrać je osobiście.