Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[odradzam]uzytkownik pkrr

Tylko użytkownik tego forum!
ODPOWIEDZ
tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[odradzam]uzytkownik pkrr

Post autor: tomkom1 » 21 maja 2014, 20:33

witam.nigdy tego mialem nie robic bo sam kryształowy nie jestem..ale..
uzytkownik o nicku pkrr z tego forum kupil ode mnie jako od osoby fizycznej moj osobisty sterownik klimatyzacji..tzw panel climatronica..
zakupu dokonał 12.12.2013r...
dzis odebralem paczke z zadaniem uznania reklamacji-uszkodzony wyswietlacz i rzekomo nie steruje klapami..
21 maja.5,5 miesiaca po zakupie raptem ma jakies watpliwosci..rzuca paragrafami itp..reklamacja-gosc przez pol roku nie dal znaku ze cos nie tak.poszedlem na poczte bo lezala paczka..odebralem a tu zonk..
sprzedajac umawialem sie na zwyczajowe 14 dni na sprawdzenie..gdyby gosc chcial roku gwarancji na uzywany a sprawny w momencie zakupu towar to bym mu nie sprzedal..bo szkoda mi nerwów na urzeranie sie..
a wiec przestroga:nie sprzedawaj mu nic bo najprawdopodobniej za rok wróci do ciebie z reklamacja..
Gość żyje w innym świecie..
cytat z przepisow UE:
"Zgodnie z przepisami prawnymi Unii Europejskiej (01.08.2003r.) 'O zakupie towaru od osób prywatnych' informuję, że przedmioty wystawione w mojej ofercie nie podlegają gwarancji, rękojmi ani zwrotowi po dokonaniu transakcji.
Takze do zobaczenia w sądzie kolego..

Bo ja otwarcie mówie że reklamacji nie uznaje.

zzzagubiony
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zzzagubiony » 26 sie 2014, 20:03

mialem kilka transakcji z pkrr i osobiscie go polecam ;)
zadnego marudzenia po pierwszej transakcji pobraniowej teraz wszystko odbywa sie na tzw slowo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam lub nie Klubowicza”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl