Ja również kolejny raz skorzystałem z usług, jakieś dwa tygodnie temu kupiłem kiere coupe,ale piszę dopiero teraz. Kiera świetna, cena i kontakt również
ja poraz kolejny mogę godnie polecić kolegę świstak jako super kontrachenta oczywiscie w przyszła sobote z kolega dydo jedziemy po następne graty do naszych audi i z góry wiemy że bedziemy zadowoleni z zakupów
dyskont odwiedzony, zakupy porobione :mrgreen: , ceny ekstra, szkoda ze nie wziąłem wiecej kasy ze sobą...
byłem tam po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni <ok>
I ja dziś byłem i zakupiłem jakieś tam graty i naprawdę się opłacało i szkoda było wracać hihi bo temat naszych Audiolek się rozwinoł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam
dziś byłem osobiście po odbiór gratów , ceny dobre , towar idealny miła obsługa mam nadzieje że jeszcze nie raz z korzystam <ok> bo jeszcze widziałem pare rzeczy które mi się podobały ale to jak będzie większy przypływ gotówki, pozdro chłopaki <ok>
Dzisiaj pojechałem po parę gratów. Wszystko jak należy,raj dla pasjonatów 80tek <ok> <ok> wziąłem co potrzebne i uciekałem bo za dużo ciekawych rzeczy mieli :mrgreen:
Ja przed chwilą dzwoniłem w sprawie lewej zewnętrznej lampy Black Hella do B4, mówi że nie ma w tej chwili ale jak sie trafi to da znać mam nadzieje że to szybko w miarę się stanie